Descinderea neinspirată a lui Mourinho la Tottenham este comparabilă cu revenirea fără glorie a lui Victor Pițurcă la Craiova. Portughezul și-a continuat parcursul opac din ultima perioadă de la Manchester United.
https://i.eurosport.com/2018/10/22/2445570.jpg

Old Trafford, Teatrul coșmarurilor

Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
ACUM 6 ORE
13.03.2018. După 0-0 la Sevilla, Manchester United s-a prăbușit pe teren propriu și a fost eliminată din Champions League. Old Trafford s-a transformat în teatrul unui coșmar așteptat pentru fanii lui United care au contestat stilul de joc imprimat de Jose Mourinho. The Special One a rămas doar un apelativ gol de conținut în ultimii ani, iar Mourinho a rămas doar un personaj arogant fără a mai beneficia de avantajul rezultatelor din perioada Porto-Chelsea-Real Madrid.
https://i.eurosport.com/2020/03/09/2791812.jpg

Eșecul fotbalului meschin

10.03.2020. Tottenham practică un fotbal meschin, iar Leipzig se distrează într-o dublă din Champions League în care doar dimensiunea succesului german a stat sub semnul întrebării. Jose Mourinho și-a găsit alibiul perfect după accidentările în lanț ale lui Kane, Son și Bergwijn. Portughezul și-a demolarizat constant propria echipă printr-un discurs plângăcios în ultimele săptămâni. Eliminarea după 0-4, la general, în fața lui Leipzig este doar ultima demonstrație de impotență defensivă a unui antrenor care s-a lăudat toată cariera cu capacitatea de a organiza perfect apărarea. La meciul precedent, disputat în Premier League, Burnley a avut 8 șuturi pe poarta lui Lloris. Asta în condițiile în care Mourinho a trimis pe teren 5 (cinci) fundași centrali de meserie în primul 11. Pochettino a construit echipa de pe White Hart Lane, iar portughezul a fost angajat de Tottenham pentru a aduce trofee. Mourinho a pierdut rând pe rând orice șansă de a-și indeplini obiectivele pentru care a semnat contractul în 20 noiembrie 2019. 9 înfrângeri în 26 de meciuri la Tottenham și doar 42% din puncte câștigate reprezintă cel mai slab parcurs din cariera lui Mourinho!

#JoseOut

Fanii lui Tottenham au început campania #JoseOut, dar portughezul plătit cu 15 milioane de lire pe an nu pare hotărât să-și recunoască minusurile.
Acest parcurs de la Tottenham poate însemna ultima șansă pentru Mourinho de a prinde un contract foarte mult la o echipă de top în Europa. De asemnea, visul lui Mourinho de a ajunge selecționerul Portugaliei devine o variantă reală. Omul care a adus titlul european la Lisabona, Fernando Santos are 65 de ani și își termină contractul cu Federația portugheză în această vară. Până atunci, Mourinho vrea să-și repare imaginea cu un succes împotriva echipei care l-a dat afară acum doi ani. Tottenham - Manchester United va fi duminică de la ora 18.30.
https://i.eurosport.com/2020/03/11/2792946.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Thierry Henry a comentat refuzul lui Messi de a da mâna cu Pochettino! De ce nu e surprins francezul
ACUM 18 ORE
Ligue 1
Cum a fost surprins Messi pe bancă, după ce a fost schimbat și a refuzat să dea mâna cu Pochettino
IERI LA 07:28