Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pochettino a răbufnit după cele două goluri anulate din meciul cu Aston Villa! "VAR-ul dăunează fotbalului englez"

Bianca Dumitru

Actualizat 28/04/2024 la 12:14 GMT+3

Chelsea a obținut doar o remiză aseară, în deplasare, în duelul cu Aston Villa, meciul contând pentru a 35-a etapă din Premier League încheindu-se cu scorul de 2-2. La finalul partidei, Mauricio Pochettino a criticat arbitraj, precizând că VAR-ul "dăunează fotbalului englez".

Pochettino ma duży ból głowy

Credit imagine: Imago

Chelsea a remizat aseară, în deplasare, scor 2-2, cu Aston Villa, într-un meci contând pentru a 35-a etapă din Premier League. Londonezii au avut două goluri anulate după intervenția VAR.
Mai întâi, în minutul 16, golul lui Nicolas Jackson a fost anulat pe motiv de offside. Ulterior, în minutul 90+5, arbitrajul video a decis să-i respingă reușita lui Disasi, care le-ar fi adus victoria celor de la Chelsea.
Acest gol din prelungiri a fost anulat pe motiv că Badiashile ar fi comis un fault în construcția fazei, lovitura aplicată lui Diego Carlos fiind suficientă pentru invalidarea reușitei.
Citește și:

Pochettino, reacție dură la adresa VAR

Decizia celor din camera VAR l-a nemulțumit pe Mauricio Pochettino, care a avut o reacție dură la finalul partidei la adresa arbitrajului video. Antrenorul celor de la Chelsea a spus că VAR-ul "dăunează fotbalului englez".
"Trebuie să le explicăm asta oamenilor. Nu vreau să vorbesc de rău despre arbitru, dar este incredibil, este ridicol... E cu adevărat dureros, deoarece VAR-ul a afectat fotbalul englez, imaginea...
Nici jucătorii Aston Villa, nici fanii nu au înțeles de ce a fost anulat golul. Arbitrul a spus că a fost un fault și, dacă vezi faza, este o provocare. Dar dacă fiecare fază ca aceasta este un fault, nu vom mai termina niciun meci cu 11 jucători pe teren", a declarat Mauricio Pochettino.
În urma remizei de aseară, Chelsea a rămas pe locul 9 în clasamentul din Premier League, cu 48 de puncte după 33 de partide disputate.
În următoarea etapă din campionatul Angliei, echipa lui Pochettino va da piept cu Tottenham, pe teren propriu, într-o partidă programată pe 2 mai.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo