Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp îi răspunde lui Guardiola: "Se gândește mai mult la Liverpool decât mă gândesc eu la Man City"

Sebastian Ujica

Actualizat 05/11/2019 la 08:46 GMT+2

Antrenorul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, a fost surprins de atacul lui Pep Guardiola după ultima etapă din Premier League.

pep

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp consideră că Pep Guardiola se gândește mai mult la Liverpool decât este el interesat de Manchester City, managerul lui Liverpool glumind că "nu am creierul suficient de mare să mă pot gândi și la altă echipă".
La scurt timp după victoria cu 2-1 în fața celor de la Southampton, Guardiola a trimis înțepături către rivala din campionat, sugerând că Mane se folosește de simulări pentru a-și ajuta echipa să câștige. "Sunt o echipă incredibilă. Uneori e vorba de simulări, alte dăți are un talent incredibil de a înscrie goluri în ultimul minut. E un talent" spunea Guardiola.
Klopp a fost întrebat despre comentariile lui Guardiola în cadrul conferinței de presă de dinaintea partidei cu Genk din UEFA Champions League. Klopp nu s-a putut abține și și-a înțepat la rândul său rivalii.
Nu mi-a venit să cred să fiu sincer și apoi l-am văzut (interviul lui Guardiola). Nu sunt sigur dacă Pep a vorbit în acel moment despre Sadio sau despre echipe, ambele variante nu sunt prea frumoase, să fiu sincer. Și nu sunt prea sigur că vreau să pun paie pe foc. Nu sunt interesat de astfel de lucruri. Și promit să nu menționez faulturile tactice. Poate că deja e prea mult, însă este singurul lucru pe care îl pot spune despre această situație - Jurgen Klopp

Nu se gândește la meciul cu Manchester City

Jurnaliștii britanici au continuat însă subiectul și l-au întrebat pe Klopp dacă declarația lui Guardiola vine în acest moment pentru că urmează meciul direct dintre cele două: "Nu am nicio idee legată de sincronizare. Ce pot să spun despre asta? Sunt oare întrebat la fel de mult despre Man City (cât este Guardiola întrebat despre Liverpool)? Nu știu. Când am mers la interviuri după partida cu Villa nu aveam idee care sunt rezultatele din celelalte meciuri din Premier League. Acesta este adevărul.
Nu am întrebat pe nimeni, am vorbit doar cu jucătorii, a trebuit să vorbesc cu mulți oameni și apoi am mers la interviuri. Nu m-am gândit nicio clipă la celelalte meciuri. Apoi după interviuri am întrebat ce s-a întâmplat în celelalte meciuri. Și cineva mi-a spus că City a câștigat în minutul 86 și ce s-a mai întâmplat.
Eu nu înțeleg astfel de lucruri. Creierul meu nu este suficient de mare pentru a mă putea gândi la alte echipe. Am suficiente gânduri legate de propria echipă și lucrurile pe care trebuie să le rezolv. Marți jucăm cu Genk și ei merită toată atenția mea și o primesc. Acesta este singurul lucru prin care pot face lucruri. După aceea vom vorbi despre Manchester City, trebuie să o facem. Vom discuta intern despre totul și apoi ne vom pregăti pentru meci. Înainte de asta (meciul cu Genk) nu o vom face deloc."

Klopp o laudă pe Genk

Jurgen Klopp a criticat și o întrebare legată despre un posibil joc defensiv al celor de la Genk în partida care va avea loc în această seară pe Anfield: "Nu îmi plac meciurile de fotbal dacă vorbiți numai despre lucruri ofensive. Nu acesta este respectul pe care trebuie să-l ai pentru un oponent de nivelul Champions League.
Vom încerca să controlăm jocul, poate că nu pare că facem asta, dar încercăm. <Mori o singură dată> este o vorbă în Germania ceea ce înseamnă un lucru, că trebuie să încerci și să creezi. Probabil nu vor veni aici să aibă o posesie mai mare ca noi și atunci trebuie să fim creativi iar asta înseamnă să schimbăm formația. Trebuie să încercăm să ne îmbunătățim nouă situația, nu pe a lor" a mai spus Klopp.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo