Jurgen Klopp a oferit o reacție pe larg pentru site-ul clubului după tragerea la sorți din UEFA Champions League. Campioana Europei, Liverpool, o va întâlni pe Atletico Madrid în optimi. Klopp a vorbit despre revenirea pe stadionul lui Atletico, cel care a organizat finala competiției din sezonul trecut, câștigată de Liverpool în fața celor de la Tottenham.
Partida tur va avea loc pe Wanda Metropolitano pe 18 februarie, în timp ce returul va fi pe 11 martie pe Anfield.
"Este o tragere la sorți interesantă. Înainte să aibă loc chiar mă gândeam că va fi Madrid, unul dintre cluburi, și iată ca așa e. De la Madrid avem amintiri fantastice, cu toții, asta e grozav, dar de data vom juca împotriva lui Atletico și este terenul lor.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 15 ORE
Este un meci tare, dar dacă te uiți pe toate partidele sunt 4-5 potențiale finale încă din faza optimilor. Așa ca e totul bine, o tragere la sorți bună, un meci dificil așa cum ar trebui să fie, dar așa cum zicem mereu: nu cred că domnul Simeone fuge prin sufragerie și se bucură că va juca împotriva lui Liverpool.
Vor fi două partide tari. Echipe obișnuite cu un fotbal intens, cu stiluri diferite și o organizare diferită, dar ambele pregătite de intensitate și asta face lucrurile dificile pentru ambele.
Va fi special să ne întoarcem. Cred că am avut vestiarul echipei gazdă atunci. Poate îi putem ruga să ne lase din nou același vestiar. A fost foarte frumos, plin cu semnele lui Liverpool, dar cred că le-au scos de atunci. E fantastic. Ce pot să spun? Am avut una dintre cele mai frumoase nopți din viață pe acest stadion. Dar de data aceasta trebuie să mergem din nou să muncim și să dăm tot ce avem mai buni. Apoi vor veni pe Anfield, care este un loc de asemenea frumos" a spus Jurgen Klopp pentru site-ul oficial.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53