Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool a decis ce se întâmplă cu Mo Salah, după conflictul cu Klopp! Anunțul făcut de englezi

Dani Morar

Publicat 29/04/2024 la 15:25 GMT+3

Liverpool traversează o perioadă dificilă, odată cu plecarea lui Jurgne Klopp. Echipa a câștigat Cupa Ligii și lupta pentru alte 3 trofee, dar totul s-a năruit, culminând cu cearta dintre antrenorul german și Mohamed Salah, în ultimele 10 minute ale partidei cu West Ham.

Salah i Klopp podczas meczu West Ham - Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a câștigat finala Cupei Ligii Angliei și părea că va încheia cu mai multe trofee în vitrină, după ce Jurgen Klopp anunțase că va pleca la finalul sezonului, iar jucătorii păreau extrem de motivați să dea totul înainte de această despărțire.
"Cormoranii" erau în cursa pentru Premier League, FA Cup și Europa League, dar acum nu mai au nicio șansă la vreun trofeu și tot ce le-a rămas este să se gândească la noua eră a lui Arne Slot.
Este limpede că schimbarea se va produce, însă nimeni nu se aștepta la ceea ce s-a întâmplat în weekend, la egalul dintre West Ham și Liverpool. Mo Salah a fost introdus pe teren în ultimele 10 minute, dar s-a certat ca la ușa cortului cu Jurgen Klopp, fiind deranjat de faptul că schimbarea s-a produs atât de târziu.
Acum, conducerea de pe Anfield a decis ce se va întâmpla cu egipteanul. Potrivit The Athletic, șefii lui Liverpool sunt încrezători că Salah va continua la echipă încă un sezon, pentru a-și duce contractul la bun sfârșit.
Chiar dacă tot în cursul zilei de azi s-a zvonit că Liverpool i-ar fi fixat prețul la 150 de milioane de lire (175 de milioane de euro), conducătorii preferă ca el să rămână încă un sezon, riscând să destabilizeze echipa cu mai multe plecări importante.

Ce au spus Klopp și Salah după conflictul din partida West Ham - Liverpool

Antrenorul nu a vrut să vorbească prea mult despre acest subiect, precizând că nu vrea să dezvăluie ce i-a spus egipteanului pe teren. Klopp a punctat, însă, că situația a fost clarificată.
"Am vorbit în vestiar despre ce s-a întâmplat. Subiect închis", a declarat tehnicianul "cormoranilor".
Anterior discuţiei din vestiar, Salah a fost surprins foarte supărat, pe tuneul ce duce către cabine. Întrebat de unul dintre jurnaliştii ce s-a întâmplat, egipteanul a avut o replică extrem de comentată.
"Dacă vorbesc azi, iese foc", s-a mărginit să spună Mohamed Salah, vizibil supărat.
Atacantul de bandă e la cel mai slab sezon al său de când îmbracă tricoul "cormoranilor", marcând doar 17 goluri în 29 de partide. În precedenta cea mai "neproductivă" stagiune, egipteanul a marcat 19 goluri (2019-2020).
Liverpool este, în acest moment, pe locul 3 în clasamentul din Premier League, cu 75 de puncte, fără nicio şansă să mai cucerească titlul pentru care se vor lupta City şi Arsenal. În următoarea etapă a campionatului, echipa lui Klopp va primi vizita celor de la Tottenham, într-un meci programat pe 5 mai, de la ora 18:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo