Mbappe a devenit primul jucător din istorie care să înscrie 5 goluri în deplasare în optimile și sferturile Champions League (după ce marcase o triplă pe Nou Camp, în turul anterior).
Jucătorul lui Pochettino are ambiții mari și își dorește trofee. Ca atare, consideră că e de datoria lui să iasă la rampă în partidele mari.
"Nu sunt aici să mă ascund. Ador să joc în astfel de partide", a spus Mbappe la finalul partidei Bayern - PSG 2-3.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52

Kylian Mbappe nu a vrut să vorbească despre viitorul său

”Să îmi anunț viitorul acum? Nu, nu vreau ca toată lumea să vorbească despre mine și viitorul meu în loc să se concentreze pe victoria noastră din această seară. Echipa este mai importantă decât mine”, a afirmat francezul după meci.
”A fost un meci mare, cu cea mai bună echipă din Europa din acest moment. Am jucat bine, colegii mei au fost foarte buni, dar e doar primul meci, mai avem un meci acasă, trebuie să rămânem concentrați”, a declarat Mbappe.
E adevărat, după primul gol, ne-am retras și eu au pus presiune, dar Pochettino ne-a spus la pauză să rămânem încrezători și să ne facem jocul, să atacăm. Și s-a văzut în a doua repriză. A fost puțin dificil în primele 15 minute, ne-au egalat, dar după ce am marcat golul decisiv, am ținut de rezultat
”Îmi place să joc în fața celor mai buni jucători din lume iar Neuer e unul dintre cei mai buni portari din istorie. Nu simt presiunea, am jucat și în finală contra lui, n-am marcat, dar acum din fericire am reușit să înscriu, sper să fac asta și la Paris”, a afirmat francezul.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24