PSG a făcut o primă repriză bună contra lui Manchester City, dar a intrat la cabine cu un avans minim, 1-0. În partea secundă, "cetățenii" au fost la cârma jocului și au reușit să întoarcă rezultatul, astfel că au prima șansă pentru a se califica în finala de la Istanbul.
Cele mai mari așteptări ale parizienilor erau de la trio-ul ofensiv, Mbappe-Neymar-Di Maria, dar aceștia nu și-au pus în practică calitățile decât pe alocuri. În special Mbappe a făcut un meci foarte slab, iar presa fraceză l-a taxat pe starul din echipa lui Pochettino.
În duelurile cu Barcelona și Bayern Munchen, Mbappe a fost principala gură de foc a parizienilor și a contribuit decisiv la calicare, dar împotriva celor de la City acesta a fost anihilat complet de fundașii adverși.
Cupa Mondială FIFA
Mbappe s-a ascuns de presă de la începutul Cupei Mondiale! Care sunt motivele francezului
07/12/2022 LA 18:40

Mbappe, mai puține atingeri decât Ederson, în PSG-Mancehster City

Jurnaliștii de la L'Equipe l-au catalogat ca "inexistent" pe atacant și au scos în evidență cifrele dezamăgitoare ale acestuia. Partida de pe Parc De Princes a fost prima din cariera francezului în care a cesta a început ca titular și nu a reușit să trimită nici măcar un șut pe poartă.
În plus, Mbappe a avut doar 30 de atingeri în tot meciul, mai puțin chiar decât portarul adversarilor, Ederson, lucru care spune de la sine cât de slab a fost atacantul în meciul de aseară. Jurnaliștii francezi l-au notat cu 3 (note de la 1 la 10) pe Mbappe, o notă mai mică decât cea a lui Idrissa Gueye, cel care a fost eliminat pentru o intrare urâtă asupra lui Gundogan.
Neymar și Di Maria nu au fost nici ei iertați de jurnaliștii francezi, cei doi primind nota 4 din partea celui mai important cotidian din Hexagon. Aceeași notă a primit-o și Keylor Navas, căruia i s-a imputat poziționarea proastă la golul egalizator marcat de Kevin De Bruyne.
Returul dintre Manchester City și PSG va avea loc marțea viitoare, iar parizienii au nevoie de un joc mult mai bun pentru a ajunge pentru a 2-a oară consecutiv în finala Champions League.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
06/12/2022 LA 16:39
Cupa Mondială FIFA
Avertisment pentru englezi înainte de duelul cu Franța! "E cel mai rapid lucru pe care l-am văzut"
05/12/2022 LA 14:46