"O ruină, un coșmar", titrează Marca, după un nou eșec teribil al formației blaugrana în Champions League, în timp ce sport.es anunță "o dramă fotbalistică, o agonie de nesuportat". Barcelona s-a făcut din nou de râs în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume și are 0 puncte după două partide și un golaveraj de 0-6.
Catalanii au ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie în Liga Campionilor, după 0-3 cu Benfica. Golaverajul este grăitor despre coșmarul pe care îl trăiește Barcelona: 2-14!
La finalul partidei de pe Da Luz, locul acelui celebru 2-8 cu Bayern din 2020, Joan Laporta a coborât la vestiar. Nu pentru a-și certa jucătorii și așa demoralizați, ci pentru a-i sprijini.
Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
06/12/2022 LA 09:29
"La câteva minute după încheierea meciului, președintele Joan Laporta i-a vizitat pe jucătorii în vestiar pentru a-i încuraja și a-i sprijini în aceste momente dificile", notează Mundo Deportivo.
CITEȘTE ȘI:
BARCELONA ESTE DE NERECUNOSCUT! CIFRELE UNUI DEZASTRU FĂRĂ MARGINI PE CAMP NOU

Koeman rămâne la Barcelona pentru moment

Ronaldo Koeman a declarat după partidă că se simte susținut de jucători, pentru ca apoi, întrebat dacă are același feedback și dinspre conducere, să spună sincer: "Nu știu". Se vorbește insistent despre numirea lui Xavi pe banca tehnică, însă o decizie va fi luată doar după derbyul cu Atletico Madrid, de la finalul săptămânii. Laporta nu vrea să ia o decizie la cald și cu siguranță că se gândește și la suma de 12 milioane pe care trebuie să i-o achite olandezului, dacă îl dă afară. Cum șansele să continue în Champions League au scăzut, vor urma alte pierderi financiare mari pentru gruparea blaugrana.
"Președintele Barcelonei nu are intenția de a lua vreo decizie în acest moment. Singura îngrijorare este acum că efectul acestui eșec greu va influența următorul meci din acest sezon, un meci important împotriva unuia dintre rivalii direcți din La Liga", mai punctează sursa citată.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
30/11/2022 LA 11:43