După ce a câștigat al 7-lea Balon de Aur din carieră, Lionel Messi a spus că marele învins, Robert Lewandowski, ar trebui să primească trofeul aferent anului 2020. Polonezul de la Bayern Munchen a comentat declarația fotbalistului de la PSG. "Mi-ar plăcea să fie o declarație sinceră, nu doar vorbe goale", a spus Lewa pentru postul tv Kanalu Sportowym din Polonia.
Cel puţin asta au scris jurnaliştii din ţara starului lui Bayern, pentru că atacantul a revenit cu mai multe precizări. Din declaraţia de mai sus ar fi reieşit că Lewa se îndoieşte de sinceritatea argentinianului, ceea ce nu este cazul.
"Comentariile mele au fost interpretate greșit. Nu am spus niciodată că nu au fost sincere cuvintele lui Messi. Dimpotrivă, discursul său din cadrul ceremoniei de la Paris când a spus că, în opinia sa, merit Balonul de Aur 2020, m-a emoționat și m-a făcut cu adevărat fericit.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 8 ORE
Prin comentariile mele, asta am vrut să spun: că m-aș bucura foarte mult dacă vorbele lui Messi ar fi ascultate. Îl respect și apreciez peste măsură pe Lionel Messi și din nou îl felicit pentru câștigarea Balonului de Aur 2021", a declarat Lewandowski, pentru postul polonez Kanale Sportowym.

Lewandowski, în faţa unui meci istoric cu Barcelona

Pentru Bayern, partida din această seară nu are vreo miză, în contextul în care bavarezii sunt calificaţi de pe primul loc în grupă înainte de duelul contra Barcelonei.
Totuşi, în plan personal, Lewandowski e în faţa unui record care părea că va rămâne mult timp în picioare. Vârful polonez are 9 goluri în 5 meciuri, în grupele UCL în acest sezon, şi are ocazia să egaleze recordul all-time de reuşite în grupe, care îi aparţine lui Ronaldo (11 goluri).
Haller, de la Ajax, era într-o situaţie similară cu Lewa aseară, contra lui Sporting, şi el marcând tot 9 goluri după 5 partide. Fostul vârf de la West Ham a înscris doar o dată contra lui Sporting şi a ratat egalarea recordului lui CR7.
"Va fi un meci important pentru Lewandoski şi vrem să îl ajutăm să atingă acel record", a spus Nagelsmann înainte de duelul cu Barcelona.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 9 ORE
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
IERI LA 10:14