Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lucescu, mândru de echipa sa, după disputa cu Barcelona. Verdictul românului despre adversară

Cristian Mihală

Publicat 03/11/2021 la 08:49 GMT+2

Mircea Lucescu a fost impresionat de tinerii pe care Dinamo Kiev și Barcelona i-au folosit în partida de aseară, din Champions League. Partida a fost câștigată cu 1-0 de catalani, care păstrează intacte șansele de calificare în optimile competiției.

Illia Zabarnyi (Dínamo Kiev) y Ansu Fati (Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

Arbitrul român Ovidiu Haţegan a condus meciul dintre Dinamo Kiev şi FC Barcelona, câştigat de catalani cu scorul de 1-0, la Kiev. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Ansu Fati (70). Barca a câştigat cu acelaşi scor şi în tur.
Echipa antrenată de Mircea Lucescu a avut ocazii bune de gol prin De Pena şi Ţîgankov, dar portarul Andre ter Stegen s-a opus de fiecare dată. Partida a fost una echilibrată, astfel că la final Il Luce a fost extrem de mulțumit de prestația echipei sale, chiar dacă rezultatul îl scoate și din calculele luptei pentru locul 3.
Dinamo Kiev a propus o formație cu o medie de vârstă de puțin peste 22 de ani, dar și oponenții s-au bazat pe foarte mulți jucători tineri, mai ales că infirmeria catalanilor e plină. Astfel, au apărut din primul minut jucători ca Mingueza, Nico, Eric Garcia, Ansu Fati sau Gavi, toți sub 22 de ani.
CITEȘTE ȘI:

Lucescu are mare încredere în Barcelona

Lucescu e convins că formația de pe Camp Nou are o generație de mare perspectivă și a punctat că e doar o chestiune de timp până când Barcelona va deveni din nou o forță în Europa, așa cum a fost până acum 3-4 ani.
"Am făcut cel mai bun meci al sezonului contra lui Barcelona. Ei au venit aici pentru a trăi sau pentru a muri, partida a avut o miză uriașă pentru ei. Dar ne-am descurcat bine, am făcut o partidă bună. Și noi și ei avem mulți tineri, iar disponibilitatea acestora a fost foarte mare. Văd o echipă cu un viitor mare pentru Barcelona", a spus Lucescu la conferința de presă, citat de sport.es.
Barcelona a urcat pe locul 2 în clasament, după ce începuse grupele Ligii Campionilor cu două eșecuri. Catalanii trebuie să bată Benfica, pe teren propriu, pentru a fi siguri că obțin calificarea, pentru că în duelul cu Bayern, de pe Allianz Arena nu au vreo șansă, în timp ce lusitanii probabil vor câștiga meciul lor cu Dinamo Kiev.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo