Germanii au dominat cu autoritate prima repriză iar evoluția mai bună s-a concretizat în minutul 26 după ce Poulsen a lovit norocos mingea după un șut eșuat al lui Sabitzer. Cu doar două minute înainte de pauză Mukiele a dublat avantajul oaspeților iar soarta meciului părea să fie clară, mai ales dacă luam în considerare dominarea clară a celor de la Leipzig.
Totuși, în al treilea minut de prelungire al primei reprize, Kahveci a venit excelent la un corner și a șutat imparabil de la marginea carelui pentru a reduce din diferență. Nu părea să fie decât un gol de consolare pentru turci.

Istanbul Basaksehir - RB Leipzig 3-3. Remontada, varianta turcă

Liga Campionilor UEFA
Mudryk, omul care e gata să doboare Realul: "Doar Mbappé, Neymar și Vinicius sunt peste el"
ACUM 4 ORE
Meciul a continuat în același ritm și în partea a doua cu Leipzig în control iar Dani Olmo a reușit să mărească din nou avantajul nemților în minutul 66 după două fente rapide în careu urmate de un șut plasat la colțul scurt.
În minutul 72, Kahveci a revenit la timonă însă cu un șut spectaculos de la marginea careului pentru a reduce din diferență. Au urmat momente de calm, ambele echipe slăbind ritmul de joc, însă Kahveci a ținut să demonstreze că el este MVP-ul meciului. Cu doar cinci minute înainte de final el a transformat impecabil o lovitură liberă și a crezut că a asigurat egalul pentru gazde.
Nu a fost așa însă pentru Sorloth a marcat după un șut de la marginea careului prin care l-a surprins pe portarul advers mult prea avansat, asigurând astfel cele trei puncte pentru Leipzig după unul dintre cele mai dramatice meciuri din această ediție de UEFA Champions League.
Liga Campionilor UEFA
Ajax, explicaţiile unui eşec cum nu a mai fost altul în 58 de ani
ACUM 4 ORE
Liga Campionilor UEFA
Minunea Club Brugge. Punctaj maxim în Champions League, fără gol primit. Cum a ajuns aici
ACUM 8 ORE