Germanii au dominat cu autoritate prima repriză iar evoluția mai bună s-a concretizat în minutul 26 după ce Poulsen a lovit norocos mingea după un șut eșuat al lui Sabitzer. Cu doar două minute înainte de pauză Mukiele a dublat avantajul oaspeților iar soarta meciului părea să fie clară, mai ales dacă luam în considerare dominarea clară a celor de la Leipzig.
Totuși, în al treilea minut de prelungire al primei reprize, Kahveci a venit excelent la un corner și a șutat imparabil de la marginea carelui pentru a reduce din diferență. Nu părea să fie decât un gol de consolare pentru turci.

Istanbul Basaksehir - RB Leipzig 3-3. Remontada, varianta turcă

Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
IERI LA 12:53
Meciul a continuat în același ritm și în partea a doua cu Leipzig în control iar Dani Olmo a reușit să mărească din nou avantajul nemților în minutul 66 după două fente rapide în careu urmate de un șut plasat la colțul scurt.
În minutul 72, Kahveci a revenit la timonă însă cu un șut spectaculos de la marginea careului pentru a reduce din diferență. Au urmat momente de calm, ambele echipe slăbind ritmul de joc, însă Kahveci a ținut să demonstreze că el este MVP-ul meciului. Cu doar cinci minute înainte de final el a transformat impecabil o lovitură liberă și a crezut că a asigurat egalul pentru gazde.
Nu a fost așa însă pentru Sorloth a marcat după un șut de la marginea careului prin care l-a surprins pe portarul advers mult prea avansat, asigurând astfel cele trei puncte pentru Leipzig după unul dintre cele mai dramatice meciuri din această ediție de UEFA Champions League.
Liga Campionilor UEFA
Dezastru pentru o echipă din Champions League! Are 11 accidentați înainte de duelul de marți
IERI LA 09:14
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
20/09/2021 LA 05:46