Leo Messi a jucat meciul cu numărul 700 pentru Barcelona împotriva celor de la Borussia Dortmund. Starul argentinian, cel care este favorit să câștige pentru a 6-a oară în carieră Balonul de Aur, a reușit un nou gol.
"Este o recunoaștere frumoasă a performanțelor, cel mai special Balon de Aur a fost primul. Este un lucru obținut datorită colectivului. Dacă nu obțineam toate victoriile colective pe care le-am reușit.
Nu aș fi putut să câștig aceste premii individuale fără ei. Imaginea cu toți trei (el, Xavi și Iniesta) nominalizați la Balonul de Aur a fost specială. Datorită prieteniei pe care o împărtășim, datorită faptului că am făcut parte atât de mult timp din același club. Pentru că practic am trecut prin aceeași evoluție în carieră.
Cupa Mondială FIFA
Messi și-a liniștit fanii în privința unei posibile accidentări. Ce a spus despre meciul cu Mexic
ACUM 3 ORE
Și a fost un moment special și pentru club. Pentru ceea ce semnifica acel moment, adevărul este că a fost un moment impresionant.
Secretul este echipa. Mereu am spus că Balonul de Aur este meritul întregului vestiar. Dar cu Gheata de Aur e chiar mai mult de atât. Încerci să înscrii goluri și fără colegii tăi ar fi mult mai dificil. La fel cum evitarea primirii golurilor depinde de toată lumea. Și în cazul golurilor marcate este la fel" spune Leo Messi.
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
ACUM 4 ORE
Cupa Mondială FIFA
Uluitor: ce viteză a atins șutul lui Messi din meciul cu Mexic! Reacția presei din Argentina
ACUM 6 ORE