Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ministrul Sportului și Istanbul Basaksehir au reacționat după incidentele de la Paris

Vlad Dumitrescu

Actualizat 08/12/2020 la 23:37 GMT+2

Cei de la Istanbul Basaksehir au ieșit de pe teren în timpul meciului cu PSG după ce Sebastian Colțescu a făcut referire la unul dintre secunzii turcilor drept ”negrul ăla”.

Sebastian Colțescu

Credit imagine: Getty Images

Ministrul Sportului din Turcia a reacționat după ce meciul dintre PSG și Istanbul Basaksehir a fost întrerupt după ce a izbucnit un scandal în care a fost implicat Sebastian Colțescu. Acesta, fiind asistent, a făcut referire la Pierre Webo, antrenorul secund al celor de la Istanbul Basaksehir drept ”acel negru” pentru a-i semnala lui Hațegan pe cine trebuie să elimine.
De aici a urmat un haos total, Demba Ba s-a enervat și i-a reproșat lui Colțescu că a folosit un termen rasist și că l-a eliminat din cauza culorii pielii. După aproximativ 10 minute de discuții pe marginea terenului, echipa turcă s-a retras la vestiare, urmată de parizieni. ”Acesta nu este fotbal!”, au transmis turcii.

Reacția Ministrului Sportului din Turcia

”Rasismul este o crimă împotriva umanității! Suntem alături de Istanbul Basaksehir! Spuneți nu rasismului!”, a scris Mehmet Kasapoğlu pe contul său de Twitter.
El a distribuit o postare a clubului Istanbul Basaksehir în care era scris scurt: ”NU rasismului!”.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo