Staff-ul tehnic al Barcelonei a avut mari probleme să alcătuiască un prim "11" apropiat de cel ideal. În special pe benzi au fost probleme, de unde Sergi Roberto şi Jordi Alba au lipsit.
Absenţa acestuia din urmă a contat decisiv la primul gol al partidei. Cu o posesie de peste 60% în prima jumătate de oră, oaspeţii s-au văzut conduşi după o gafă uriaşă a lui Junior Firpo. Apărătorul catalanilor a pierdut o minge foarte uşor, iar Zielinski l-a angajat pe Mertens. Din 18-20 de metri, vârful belgian a avut timp să îşi aşeze mingea şi a prins un trasor care s-a oprit aproape de vinclu, fără şanse pentru Ter Stegen.
Golul lui Mertens a însemnat o filă de istorie pentru Napoli. Belgianul l-a egalat pe Hamsik în istoria celor mai buni marcatori ai formaţiei din sudul Italiei.
Liga
Xavi a pregătit o listă cu 10 transferuri pe care și le dorește la Barcelona în următoarele luni
ACUM 13 ORE
Barcelona a avut doar trei pase complete în careul advers, în prima repriză contra lui Napoli. O singură dată în istoria Champions League trupa catalană a mai avut o prestație ofensivă atât de slabă: acum doi ani, când a fost eliminată de Roma, în confruntarea de pe Olimpico.
În a doua repriză, Barcelona a părut mai montată, iar golul a venit repede, Griezmann punctând după un atac superb al spaniolilor. Francezul a rezolvat simplu o fază de atac excelentă a oaspeţilor, la capătul unei pase decisive a lui Semedo.
Vârful francez a bifat a 24-a reuşită în Champions LEague, egalându-i pe Luis Suarez, Paul Scholes, Gonzalo Higuain şi Luis Figo.
Griezmann a fost în prima repriză de la Napoli jucătorul cu cele mai puţine atingeri de balon de pe teren, inclusiv sub cei doi portari. Totuşi, în partea secundă şi-a luat revanşa, reuşind primul său gol în deplasare în tricoul Barcelonei, în UEFA Champions League.
Pe final, spiritele s-au încins, iar Vidal a văzut roşu, după ce a primit două avertismente în doar două minute. El va lipsi la retur, unde nu va fi prezent nici Sergio Busquets; închizătorul a primit în această seară un galben, după o intervenţie dură în repriza secundă la Mertens. Chiar şi aşa, Barcelona pleacă având prima şansă pe Camp Nou, deşi Liverpool, "Regina Europei" a simţit pe propria piele cât de incomodă e fosta formaţie a lui Ancelotti.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
"Dacă el e fericit și eu sunt fericit". Ce a spus Memphis, după victoria Barcelonei cu Villarreal
ACUM 20 ORE
Liga
Xavi, savuros după victoria Barcelonei la Villarreal: "Aceste 3 puncte sunt apă sfințită"
ACUM O ZI