Euforic la finalul meciului, Neymar a sărit în spatele lui Choupo-Moting, marcatorul golului calificării. "Am reușit!", a exclamat starul brazilian. Apoi, camerunezul a concluzionat că a fost "un meci nebun", în care PSG a demonstrat că are calitate individuală:
"Este genul de sărbătoare pe care o așteptam. A fost un meci nebun, am arătat un moral foarte bun. Am avut câteva ocazii, în special Neymar. Din păcate n-a marcat, dar m-am gândit că n-avem cum să pierdem. Aceasta a fost istoria partidei.
Toată lumea știe calitatea noastră individuală. Am câștigat deja 4 trofee în acest sezon și ni-l dorim și pe acesta (n.r. - UEFA Champions League). Am făcut un pas uriaș în această seară.", a declarat eroul lui PSG, Choupo-Moting.
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
20/09/2021 LA 05:46

Neymar a stabilit un record în sezonul actual din UEFA Champions League

S-a încheiat 2-1, rezultat în urma căruia PSG se califică în semifinalele UEFA Champions League pentru prima oară în ultimii 25 de ani. În sezonul 1994/1995, PSG era eliminată de Milan, cu scorul general de 0-3. Italienii reușeau să se impună la Paris (scor 1-0) în manșa tur, apoi câștigau cu 2-0 pe San Siro.
În ciuda ratărilor din prima repriză, Neymar a bifat un record impresionant. Starul brazilian a reușit 16 driblinguri în fața Atalantei - record într-un singur meci din UEFA Champions League, în acest sezon.
Din momentul în care șeicii au venit la conducere, PSG ajunseseră cel mult până în sferturile competiției europene. Mai mult, în ultimele 3 sezoane, francezii nu reușiseră să treacă nici măcar de optimi.
În semifinale, PSG va întâlni învingătoarea dintre RB Leipzig și Atletico Madrid.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58