Euforic la finalul meciului, Neymar a sărit în spatele lui Choupo-Moting, marcatorul golului calificării. "Am reușit!", a exclamat starul brazilian. Apoi, camerunezul a concluzionat că a fost "un meci nebun", în care PSG a demonstrat că are calitate individuală:
"Este genul de sărbătoare pe care o așteptam. A fost un meci nebun, am arătat un moral foarte bun. Am avut câteva ocazii, în special Neymar. Din păcate n-a marcat, dar m-am gândit că n-avem cum să pierdem. Aceasta a fost istoria partidei.
Toată lumea știe calitatea noastră individuală. Am câștigat deja 4 trofee în acest sezon și ni-l dorim și pe acesta (n.r. - UEFA Champions League). Am făcut un pas uriaș în această seară.", a declarat eroul lui PSG, Choupo-Moting.
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21

Neymar a stabilit un record în sezonul actual din UEFA Champions League

S-a încheiat 2-1, rezultat în urma căruia PSG se califică în semifinalele UEFA Champions League pentru prima oară în ultimii 25 de ani. În sezonul 1994/1995, PSG era eliminată de Milan, cu scorul general de 0-3. Italienii reușeau să se impună la Paris (scor 1-0) în manșa tur, apoi câștigau cu 2-0 pe San Siro.
În ciuda ratărilor din prima repriză, Neymar a bifat un record impresionant. Starul brazilian a reușit 16 driblinguri în fața Atalantei - record într-un singur meci din UEFA Champions League, în acest sezon.
Din momentul în care șeicii au venit la conducere, PSG ajunseseră cel mult până în sferturile competiției europene. Mai mult, în ultimele 3 sezoane, francezii nu reușiseră să treacă nici măcar de optimi.
În semifinale, PSG va întâlni învingătoarea dintre RB Leipzig și Atletico Madrid.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26