Fără Neymar și Di Maria, PSG a făcut un meci mare pe Camp Nou, tranșând practic calificarea în sferturile Champions League. A fost 4-1 pentru parizieni și e greu de crezut că Barcelona mai poate produce o minune la retur.
Deși nu a fost pe teren, Neymar a trăit cu sufletul la gură partida de a aseară și și-a manifestat sentimentele prin intermediul rețelelor de socializare. Prima postare a a lui Neymar a venit imediat după ce Messi a deschis scorul din penalty, brazilianul insinuând că decizia arbitrului nu a fost cea corectă.
"Acest penalty este o glumă!", a scris Neymar pe Twitter, dar postarea a fost ștearsă foarte repede.
Fotbal
Răspunsul oferit de un coleg al lui Neymar când a fost întrebat de relația acestuia cu Mbappe
ACUM 9 ORE

Barcelona-PSG 1-4 | Neymar, exuberant pe rețelele de socializare după victoria parizienilor

După ce Barcelona a deschis scorul, Mbappe și-a început recitalul, iar PSG a obținut o victorie uriașă. Atacantul francez a reușit un hattrick, iar după a 3-a reușită Neymar a fost extrem de entuziasmat:
"Mbappe joacă foarte bine ... hat-trick-ul"fratelui" meu mai mic!", a scris Neymar.
Imediat după finalul întâlnirii, brazilianul și-a arătat aprecierea pentru întreaga echipă, scoțând în evidență jocul perfect făcut de Leandro Paredes: "Ce joc de echipă, toată lumea este foarte bună. PAREDES, un monstru!"
Deocamdată nu se știe dacă Neymar va putea fi pe teren la returul de peste 3 săptămâni de pe Parc de Princes, dar PSG a demonstrat că este o forță și fără el. Barcelona va avea o misiune imposibilă, fiind nevoită să marcheze cel puțin 4 goluri pentru a spera la calificare, dar jocul prestat de catalani aseară nu le dau prea mari speranțe fanilor.
Fotbal
Cel mai frumos gol al sezonului a fost reușit de echipa lui Santos sub 13 ani. Sub 13 ani!
26/09/2022 LA 09:18
Ligue 1
Messi a marcat o dublă cu Honduras, dar a lămurit și o problemă de la PSG! "Știam că așa va fi"
24/09/2022 LA 14:05