Neymar face ce face și atrage toate privirile chiar și atunci când nu este pe teren. Brazilianul este accidentat și a lipsit din manșa tur a confruntării dintre Barcelona și PSG, dar a urmărit meciul cu sufletul la gură din fața televizorului și a avut mai multe postări pe contul personal de Twitter în timpul și la finalul întâlnirii.
Deocamdată nu se știe dacă Neymar va fi apt de joc la meciul retur de peste 3 săptămâni, dar există posibilitatea să rateaze oricum acea partidă, deoarece brazilianul este pasibil de o suspendare din partea UEFA pentru o postare pe care a făcut-o în timpul meciului de aseară.
https://i.eurosport.com/2021/02/07/2987069.jpg
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
ACUM 2 ORE

Neymar riscă 2 săptămâni de suspendare din Champions League

Barcelona a deschis scorul după un penalty destul de ușor acordat, iar Neymar și-a manifestat frustrarea față de decizia arbitrului Bjorn Kuipers.
"Acest penalty este o glumă!", a scris Neymar pe contul personal de Twitter, iar după ce Messi a transformat a adăugat: "o mizerie de gol". Brazilianul a șters la scurt timp postarea, dar faptul a fost deja consumat, iar UEFA s-ar putea sesiza și dicta o sancțiune împotriva sa, notează Daily Mail.
Comisiile forului european ar putea considera că postarea lui Neymar reprezintă o încălcare a normelor de conduită impuse de UEFA. În cazul în care va fi găsit vinovat, Neymar riscă o suspendare de 2 etape, ceea ce ar duce la lipsa acestuia și din returul cu Barcelona, dar și de la manșa tur a sferturilor de finală, acolo unde PSG va ajunge foarte probabil.
În afară de acea postare, Neymar a mai avut și alte reacții pe Twitter, dar acestea au fost de satisfacție la adresa coechipierilor săi, printre remarcați numărându-se Kylian Mbappe și Leandro Paredes.
Cupa Mondială FIFA
Neymar, discurs emoționant, după Brazilia - Coreea de Sud: "Mi-a fost teamă nu voi mai juca"
ACUM 10 ORE
Cupa Mondială FIFA
Brazilia, în sferturile Cupei Mondiale după 4 goluri în 30 de minute în poarta Coreei de Sud
ACUM O ZI