Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O legendă a Realului râde de PSG: "Un singur jucător al lor ar juca în primul "11" al lui Ancelotti"

Cristian Mihală

Publicat 11/03/2022 la 11:17 GMT+2

Michel, unul dintre cei mai mari jucători ai Realului în anii '80-'90 a comentat disputa dintre fosta sa echipă și PSG, din returul optimilor Champions League. Ibericul de 58 de ani nu crede că gruparea blanco a făcut ceva special, formația lui Pochettino fiind prea slabă.

Messi - Neymar - Di Maria - Mbappé : "4 Fantastiques" pas encore dans le même rythme (Visuel : Q. Guichard)

Credit imagine: Eurosport

PSG a avut dubla cu Real Madrid în mână, conducând cu 2-0 la general, dar s-a prăbușit pe final, când tripla lui Benzema a decis formația care a mers în sferturile Ligii Campionilor.
Remontada blanco a fost una impresionantă, iar presa a tratat-o în consecință, dar Michel, legendarul jucător al lui Real, are o opinie diferită. El consideră că trupa lui Ancelotti nu a făcut nimic special, victoria obținută fiind consecința firească a unui duel cu o echipă modestă, care se bazează doar pe individualități. În special apărarea francezilor suferă, crede Michel, iar această greșeală îi aparține lui Al Khelaifi.
"Cred că cineva nu îi spune lui Al Khelaifi adevărul. El semnează atacanți și aduce jucători spectaculoși, dar PSG a scăzut enorm în apărare. PSG e mai mult o expoziție decât o echipă de fotbal. E adevărat, a fost un meci palpitant, dar dacă îi dai lui Real Madrid un fir de ață te va distruge. Nu aș spune că a fost o partidă legendară, nu trebuie să faci mare lucru ca să învingi PSG-ul. Nu am avut vreo emoție că Real Madrid va merge mai departe", a spus Michel pentru Cadena SER.
CITEȘTE ȘI:

Neymar, criticat de Michel

PSG are o colecție de vedete, dar Michel crede că doar Mbappe e un fotbalist care ar avea loc în prima echipă a Realului. Ca atare, Messi și Neymar, care a intrat în colimatorul fostului mare mijlocaș, ar fi doar rezerve în formația lui Ancelotti, crede legenda Realului.
"Cu excepția lui Mbappe, restul nu ar juca în primul "11" la Real Madrid. Cu tot respectul pentru ceilalți, dar mă uit la Neymar, de exemplu. Are 30 de ani și nu îmi dau seama cu ce ajută el în această echipă. La Barcelona a jucat foarte bine, a sprijinit și Brazilia, de-a lungul timpului, dar la PSG...a plecat de la Barcelona și nu a mai arătat niciodată același nivel", a mai spus fostul mare mijlocaș.
Michel a fost unul dintre cei mai importanți jucători din istoria lui lui Real Madrid, evoluând pe Bernabeu în perioada 1982-1996. A marcat 97 de goluri în 404 partide, o rată impresionantă pentru un mijlocaș.
16 trofee a cucerit Michel cu Real Madrid, printre care 6 titluri de campion și 2 Cupe UEFA. A fost declarat cel mai bun jucător din campionatul Spaniei, în 1986, un an mai târziu clasându-se pe locul 4 în clasamentul pentru Balonul de Aur.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo