Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Live Blog UCL | Karim Benzema, magic în returul Real - PSG! Francezul califică Madridul în sferturi cu un hattrick

Alex Masgras

Actualizat 09/03/2022 la 23:58 GMT+2

Real Madrid și Manchester City s-au calificat în sferturile de finală. Karim Benzema a marcat trei goluri pentru Los Blancos la 0-2 la "general" cu PSG. Trupa lui Pep Guardiola a încheiat 0-0 în returul cu Sporting

Benzema égalisé face au PSG lors de Real - PSG

Credit imagine: Getty Images

S-au încheiat meciurile din această seară: Real Madrid – PSG 3-1 și Manchester City – Sporting 0-0. Reprezentantele Spaniei și Angliei s-au calificat în sferturile de finală. Karim Benzema a făcut un meci istoric, reușind să-și califice echipa de la 0-2, cu trei goluri înscrise într-un interval de 17 minute.
Real Madrid – PSG 3-1. Karim Benzema este magnific! În minutul 78 duce Realul în situația de a se califica în sferturile de finală. Francezul a marcat 3 goluri în 17 minute. El este și primul jucător din istorie care a marcat în 18 ani consecutiv în Liga Campionilor.
Real Madrid – PSG 2-1. Karim Benzema întoarce rezultatul după un meci și jumătate. Mpdric oferă o pasă genială, iar nr. 9 al Realului face dubla.
Real Madrid – PSG 1-1. Santiago Bernabeu a explodat. Cel mai eficient duo din Europa, Vinicius jr. – Benzema, a ieșit la rampă în minutul 61. Primul a pasat, iar al doilea a restabilit egalitatea. Se anunță aproximativ 30 de minute de foc în ecuația calificării. De evidențiat faptul că Benzema a marcat în meciul lui cu nr. 500 pentru Real din postura de titular. Doar Roberto Carlos a început mai multe meciuri pentru Los Blancos, dintre străinii care au jucat pentru acest club.
Real Madrid – PSG 0-1. Kylian Mbappe mai introduce o dată mingea în poartă, în minutul 54, după un dribling magic, dar s-a ridicat fanionul de la margine, iar golul nu a fost validat.
Manchester City – Sporting 0-0. Reduta portughezilor rezistă pe Etihad. Gabriel Jesus a deschis scorul în minutul 47, în urma unei faze create de Riyad Mahrez, dar reușita a fost anulată de VAR pentru un offside.
Rezultate la pauză: Real Madrid – PSG 0-1 și Manchester City – Sporting 0-0.
Real Madrid – PSG 0-1. Kylian Mbappe nu mai iartă în minutul 39. Scapă din nou pe contraatac, iar șutul lui cu dreptul nu mai poate fi apărat de Courtois.
Real Madrid – PSG 0-0. Kylian Mbappe a introdus mingea în poartă în minutul 34, dar s-a flueirat offside la Nuno Mendes, cel care îi oferise pasa decisivă atacantului.
Real Madrid – PSG 0-0. Thibaut Courtois este omul debutului de joc. Portarul echipei Real Madrid a evitat un gol al lui Kylian Mbappe.
Real Madrid l-a recuperat pe Toni Kroos, astfel că germanul a fost inclus în primul "11". PSG răspunde cu tripleta Messi, Mbappe și Neymar în atac. Dar iată cum arată echipele la cele două partide din această seară:
Real Madrid – PSG (în tur: 0-1)
Real Madrid: Courtois; Carvajal, Eder Militao, Alaba, Nacho; Modric, Kroos, Valverde; Asensio, Benzema, Vinicius Junior.
PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes; Danilo, Verratti, Paredes; Messi, Mbappe, Neymar.
Manchester City – Sporting (în tur: 5-0)
Manchester City: Ederson; Egan-Riley, Stones, Laporte, Zinchenko; Bernardo Silva, Fernandinho, Gundogan; Foden, Jesus, Sterling.
Sporting: Adan; Inacio, Coates, Luis Neto; Pedro Porro, Ugarte, Bruno Tabata, Matheus Reis; Sarabia, Paulinho, Slimani.
Articolul inițial
După ce seara trecută, Bayern Munchen și Liverpool au devenit primele echipe calificate în sferturile de finală ale UEFA Champions League, în această seară vom afla următoarele două echipe care vor merge în faza următoare. Dacă la Manchester, lucrurile între City și Sporting par să fie clare, pe Santiago Bernabeu, Real Madrid și PSG vor da totul pentru a rămâne în competiție.
În tur, la Paris, PSG s-a impus cu 1-0, grație unui gol marcat de Kylian Mbappe în minutele de prelungire ale partidei. În ultima perioadă, toată atenția a fost îndreptată către atacantul francez, care a intrat în ultimele luni de contract cu parizienii, iar cea mai probabilă destinație din vară este chiar Real Madrid.
Înainte de partida din această seară, la antrenamentul echipei, Mbappe a fost faultat de către Gueye și s-a vorbit despre o posibilă accidentare a francezului, lucru care a pus pe jar fanii celor două echipe. Cu toate acestea, Mbappe s-a antrenat alături de echipa sa la antrenamentul oficial de pe Santiago Bernabeu și va fi pe teren în această seară.
PSG vine la Madrid după o înfrângere în campionat, pe terenul de la Nice. Echipa lui Mauricio Pochettino a ajuns la două înfrângeri în trei etape în Ligue 1, ambele venind în deplasare. De partea cealaltă, Real Madrid a câștigat în weekend partida cu Real Sociedad de pe teren propriu cu 4-1, după ce a fost condusă cu 0-1 de către basci.
Partida de pe Santiago Bernabeu pleacă de la 1-0 pentru PSG, care are un mic avantaj față de Real, după partida tur. Cu toate acestea, avantajul nu mai este la fel de mare, după ce din acest sezon s-a scos regula golului marcat în deplasare, iar șansele Realului rămân în continuare destul de mari. După o partidă decisă în ultimele minute, în care cele două echipe nu au vrut să riște, în această seară ne putem aștepta la o partidă spectaculoasă, în care cele două echipe vor ieși la atac, pentru a obține calificarea în sferturi.
Citește și:

Manchester City nu are emoții cu Sporting în această seară

Manchester City a câștigat partida tur de la Lisabona cu scorul de 5-0, lucru care le asigură în proporție de 99% calificarea în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Fără acest trofeu în vitrina clubului, City pare hotărâtă în acest sezon să apese pedala de accelerație, pentru a simți gustul succesului și pe plan european, după ce ani de zile a dominat competițiile interne din Anglia.
Finalista din sezonul trecut vine după o victorie în derby-ul orașului Manchester cu United, scor 4-1, partidă în care nu s-a pus vreun moment la îndoială care dintre cele două echipe este mai bună. Pe lângă lupta pe plan european, City este angrenată și în lupta pentru titlu în Premier League, după ce Liverpool s-a apropiat periculos de echipa lui Guardiola.
De partea cealaltă, fără speranțe, Sporting vine după o victorie cu Arouca, scor 2-0, dar și o înfrângere cu Porto, acum o săptămână, pe teren propriu, în Cupa Portugaliei. În acest moment, Sporting se află pe locul 2, cu 61 de puncte în prima ligă din Portugalia, la 6 puncte de liderul Porto și la 4 puncte de ocupanta locului 3, Benfica.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo