În ziua derbyului Real Madrid - PSG, presa din capitala Spaniei a realizat un material interesant despre Pablo Sarabia, fotbalist care a avut un sezon destul de bun la campioana Franței.
Deși mulți nu îi dădeau vreo șansă, Sarabia a profitat de accidentările lui Neymar și Mbappe și a evoluat destul de mult în formația lui Tuchel. A bifat 998 de minute în 15 partide, marcând un gol și trimițând 5 pase decisive.
Acum, odată cu revenirile "greilor" din garnitura de start a campioanei Franței, jucătorului de 27 de ani îi va fi tot mai greu să fie o prezență constantă în primul "11", dar senzația generală e că ar fi meritat mai multe șanse la Real.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM O ORĂ

Sarabia, crescut de Real Madrid

Crescut în Academia lui Real, Sarabia a fost considerat de Antonio Diaz, fostul său tehnician, "cel mai diferit" jucător pe care l-a pregătit vreodată. Cu o versatilitate excelentă, mijlocașul ofensiv l-a convins pe Mourinho să îl promoveze la echipa mare.
"Specialul" chiar i-a oferit șansa debutului, intrând pentru ultimele 18 minute ale unui meci din finalul stagiunii 2010-2011, în locul lui Cristiano Ronaldo. Ulterior, tehnicianul portughez nu a mai crezut în el, deși Sarabia părea un puști de mare perspectivă, și a acceptat să îl vândă la Getafe.
La formația antrenată acum de José Bordalás, Sarabia a devenit marea vedetă, reușind 15 goluri și 20 de assisturi în 145 de meciuri. A urmat transferul la Sevilla, în 2016, pentru ca anul acesta să facă pasul către o echipă și mai puternică, PSG.
2019 a fost unul de excepție pentru mijlocașul ofensiv, el debutând și în tricoul primei reprezentative. Acum, se întoarce la Madrid, din postura de adversară a formației pentru care a evoluat doar 18 minute și cu siguranță, dacă va primi o șansă, va dori să le arate tuturor că ar fi meritat să îmbrace mai mult tricoul blanco.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
ACUM 2 ORE
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
IERI LA 14:06