La meciul de aseară, Zinedine Zidane nu s-a putut baza pe Sergio Ramos din cauza unei suspendări. Îmbrăcat elegant, căpitanul Realului a urmărit din tribune cum colegul său din defensivă le-a oferit "cetățenilor" două "cadouri". Mai întâi, Varane a ținut prea mult de minge în propriul careu, iar Gabriel Jesus a profitat și l-a deposedat. Brazilianul i-a pasat apoi lui Raheem Sterling, care a înscris fără emoții, din câțiva metri de poartă.
În repriza secundă, internaționalul francez a mai comis o eroare uriașă. Varane a ratat pasa cu capul către propriul portar, iar același Jesus a profitat și a trimis pe lângă Courtois.
Imediat după golul al doilea marcat de City, camerele TV au fost fixate pe Sergio Ramos, care privea fără reacție către coechipierii săi. Aflat în picioare lângă locul său din tribună, căpitanul "Los Blancos" a oftat îndelung în semn de resemnare, în timp ce Zinedine Zidane încerca să-și încurajeze elevii.
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21
N-a mai fost nimic de făcut, iar Real a părăsit competiția pentru a doua oară consecutiv în faza optimilor. Pentru "Zizou", aceasta a fost prima eliminare din Champions League din cariera de antrenor.

Real Madrid, eliminată din UEFA Champions League de Manchester City

Ca urmare a meciului dezastruos de aseară, Raphael Varane a ajuns la a 3-a eroare în urma căreia s-a înscris un gol, în acest sezon de Champions League. Potrivit Squawka Football, francezul a devenit primul jucător de câmp care bifează această contraperformanță în ultimii 4 ani.
Karim Benzema a reușit să restabilească egalitatea în minutul 28, cu o lovitură de cap, însă n-a mai reușit să facă diferența după ce City a preluat din nou inițiativa. S-a încheiat 2-1 (scor 4-2, la general) pentru trupa lui Guardiola, care va evolua în sferturi împotriva lui Lyon - echipă care a eliminat-o în optimi pe Juventus.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26