La meciul de aseară, Zinedine Zidane nu s-a putut baza pe Sergio Ramos din cauza unei suspendări. Îmbrăcat elegant, căpitanul Realului a urmărit din tribune cum colegul său din defensivă le-a oferit "cetățenilor" două "cadouri". Mai întâi, Varane a ținut prea mult de minge în propriul careu, iar Gabriel Jesus a profitat și l-a deposedat. Brazilianul i-a pasat apoi lui Raheem Sterling, care a înscris fără emoții, din câțiva metri de poartă.
În repriza secundă, internaționalul francez a mai comis o eroare uriașă. Varane a ratat pasa cu capul către propriul portar, iar același Jesus a profitat și a trimis pe lângă Courtois.
Imediat după golul al doilea marcat de City, camerele TV au fost fixate pe Sergio Ramos, care privea fără reacție către coechipierii săi. Aflat în picioare lângă locul său din tribună, căpitanul "Los Blancos" a oftat îndelung în semn de resemnare, în timp ce Zinedine Zidane încerca să-și încurajeze elevii.
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
IERI LA 08:58
N-a mai fost nimic de făcut, iar Real a părăsit competiția pentru a doua oară consecutiv în faza optimilor. Pentru "Zizou", aceasta a fost prima eliminare din Champions League din cariera de antrenor.

Real Madrid, eliminată din UEFA Champions League de Manchester City

Ca urmare a meciului dezastruos de aseară, Raphael Varane a ajuns la a 3-a eroare în urma căreia s-a înscris un gol, în acest sezon de Champions League. Potrivit Squawka Football, francezul a devenit primul jucător de câmp care bifează această contraperformanță în ultimii 4 ani.
Karim Benzema a reușit să restabilească egalitatea în minutul 28, cu o lovitură de cap, însă n-a mai reușit să facă diferența după ce City a preluat din nou inițiativa. S-a încheiat 2-1 (scor 4-2, la general) pentru trupa lui Guardiola, care va evolua în sferturi împotriva lui Lyon - echipă care a eliminat-o în optimi pe Juventus.
Liga Campionilor UEFA
Busquets, întrebat dacă Barcelona poate câștiga Champions League, fără Messi. Răspunsul dat
13/09/2021 LA 14:21
Liga Campionilor UEFA
Messi, din nou adversarul lui Guardiola! Argentinianul, coșmar pentru echipele din Premier League
26/08/2021 LA 18:43