Niciodată în istoria cupelor europene, fie că vorbim de Europa League, Champions League sau fostele competiţii - Cupa Campionilor, Cupa UEFA sau Cupa Cupelor - nu a existat vreo partidă în care doi fotbalişti minori să marcheze.
Barcelona are viitor şi, deşi probabil în actuala stagiune îi va fi greu să se lupte cu formaţii gen Bayern, în Champions League, cu siguranţă că în următorii ani va putea reveni cu şanse în lupta pentru cel mai râvnit trofeu inter-cluburi.
Fati îşi continuă forma extraordinară (are 4 goluri şi două assisturi în 5 meciuri pentru catalani, sezonul acesta) şi a punctat în minutul 42 al disputei cu maghiarii, după o pasă extraordinară a lui Frenkie De Jong.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 16 ORE
Pedri, intrat chiar în locul puştiului teribil de pe Camp Nou, a avut de îndeplinit o simplă formalitate, în minutul 82, după o fază excelentă a lui Dembele.

Messi, 16 sezoane la rând cu gol în Champions League

Nu a fost singurul record al Barcelonei în confruntarea cu formaţia care s-a impus în campionatul Ungariei.
Messi a marcat şi el, din penalty, şi a ajuns la 16 sezoane la rând cu cel puţin o reuşită în Champions League. Argentinianul a egalat recordul lui Giggs, galezul care a scris istorie în tricoul lui Manchester United.
Sud-americanul Barcei a punctat deja împotriva a 36 de echipe diferite în Champions League, record pe care îl deţine singur.
De notat că săptămâna viitoare, în duelul Juventus - Barcelona, Ronaldo, care probabil va fi vindecat de coronavirus, va avea şi el şansa să înscrie pentru al 16-lea sezon la rând în Liga Campionilor.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 18 ORE
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
ACUM O ZI