Campioana Olandei, Ajax Amsterdam, a avut un sezon 2018/2019 fantastic pe plan european. A eliminat-o pe Real Madrid, fiind prima echipă după mai bine de 3 ani care o scotea pe campioana Europei din acel moment din competiție. Apoi, Ajax a trecut și de Juventus, la primul sezon al lui Cristiano Ronaldo în Italia.
Drumul lui Ajax s-a oprit în semifinala cu Tottenham. Deși a câștigat la Londra și a condus cu 2-0 pe propriul teren la pauză, Ajax a primit 3 goluri în repriza secundă și Tottenham s-a dus în finala de la Madrid unde a fost învinsă de Liverpool.
Dusan Tadic, cel care a avut prestații extraordinare pentru Ajax în sezonul trecut, consideră că Ajax ar fi cucerit trofeul UEFA Champions League dacă reușea să treacă de Tottenham!
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
17/09/2021 LA 09:35
Dacă Ajax ar fi primit ceea ce merita în meciul cu Tottenham, am fi învins-o pe Liverpool în finală. Nu am fi jucat atât de slab cum a făcut-o Tottenham și am fi fost mai inspirați decât Liverpool, defensiva lor nu ne-ar fi putut face față
Rămasă în vara trecută fără Frenkie De Jong și Matthijs De Ligt, Ajax a terminat pe locul 3 în grupa de UEFA Champions League din acest sezon și apoi a fost eliminată de Getafe în 16-imile Europa League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
15/09/2021 LA 11:08
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost schimbat Ronaldo în meciul cu Young Boys! Justificările lui Solskjaer
14/09/2021 LA 20:32