Manchester United a fost eliminată de Atletico Madrid (0-1, pe Old Trafford, în retur), din optimile Champions League, după o partidă în care "diavolii" nu au avut nicio șansă. E adevărat, Simeone a gândit perfect meciul, închizând toate culoarele, dar Ronaldo&Co au arătat teribil, în special în partea secundă, când nu au amenințat deloc poarta lui Oblak.
S-au făcut investiții masive în ultimii ani în jucători, dar United e într-o situație extrem de grea. Dincolo de eliminarea din Europa, jocul e unul previzibil, lipsit de viteză, iar șansele să ocupe locul 4 sunt foarte mici, în contextul în care Arsenal e la alt nivel și are și meciuri în minus.
CITEȘTE ȘI:
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
CRISTIANO RONALDO A ATINS MAI MULTE BORNE NEGATIVE DUPĂ MECIUL CU ATLETICO, DAR A INTRAT ÎN ISTORIA UCL

Rio Ferdinand, după Manchester United - Atletico Madrid: "Nu contează pe cine transferăm"

Rio Ferdinand, legendarul fundaș al "diavolilor" a avut un discurs manifest după înfrângerea cu Atletico, condamnând boardul de pe Teatrul Viselor pentru alegerile făcute. E nevoie de un tehnician mare, care să redea încrederea și strălucirea unui lot extrem de valoros. Problema nu e neapărat la jucători, e convins fostul mare fundaș, ci la Mourinho, Solskjaer sau Rangnick, tehnicieni depășiți, incapabili să se adapteze și să le dea încredere fotbaliștilor.
"Nu cred că e foarte important pe cine aduci în vară, nu cred că a existat cineva care să țipe mai mult decât mine, încă din august anul trecut, că lucrurile trebuie schimbate. Îl avem pe Ronaldo, îl avem pe Varane, campioni care înțeleg perfect jocul. Dar dacă la un club nu există cultura fotbalistică potrivită, nu contează pe cine aduci. Sir Alex Ferguson a fost un antrenor uriaș, care a făcut lucruri mari aici. Imediat ce a plecat, s-a crezut că nu va fi o pierdere atât de importantă, că fotbaliștii, în teren, fac toată treaba. Dar e nevoie de cineva pe bancă, de cineva care să redreseze această navă care se îndreaptă spre naufragiu. În acest moment, și dacă îi iei pe Mbappe și Haaland, în vară, Manchester United nu va câștiga Liga. Nu contează pe cine aduci. E nevoie de o revoluție de sus în jos", a spus Rio Ferdinand, după partida cu Atletico Madrid, pentru BT Sport.
Manchester United a cucerit doar trei trofee, de la plecarea lui Alex Ferguson: FA Cup, Cupa Ligii și Europa League.
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25