După 3-1 pe Bernabeu, "galacticii" păreau că nu vor avea emoții în Teatrul Viselor, la retur. Cu o formație impresionantă, din care nu lipseau Figo, Zidane, Makelele sau Roberto Carlos, madrilenii erau văzuți de mulți principala favorită la câștigarea trofeului.
Ronaldo a deschis scorul rapid, în minutul 12 și se părea că soarta calificării e jucată. Van Nistelrooy și un autogol al lui Helguera i-a făcut pe englezi să spere, dar brazilianul din atacul lui Del Bosque a mai marcat două goluri, pentru prima sa triplă din UEFA Champions League. Pe final, Beckham a marcat de două ori pentru o victorie nesperată a "diavolilor", însă calificarea nu a putut fi întoarsă.
Schimbat în minutul 67 cu Solari, la un scor în care fanii lui United se consolaseră cu eliminarea, Ronaldo a avut parte de un tratament special. Potrivit The Guardian, a fost primul jucător advers care beneficiază de "standing ovation" din partea fanilor lui United, pe Old Trafford. O evoluție perfectă, încununată cu recunoștința unora dintre cei mai exigenți fani din lume, suficient pentru Ronaldo să considere acea partidă borna carierei sale.
Liga Campionilor UEFA
UEFA a stabilit cum va acorda cele două wild-carduri în Champions League! Ligile de top, avantajate
10/05/2022 LA 12:49
"Cel mai bun meci al meu cred că a fost pe Old Trafford contra lui United. Țin minte că atunci când am fost schimbat, tot stadionul s-a ridicat în picioare și mi-a oferit standing ovation. Nu m-am așteptat la așa ceva, a fost un moment magic. Va rămâne unul dintre cele mai impresionante momente din toată viața mea", a spus Ronaldo în presa engleză.

Manchester United - Real Madrid, meci legendar

Partida din aprilie 2003, de pe Old Trafford a rămas în amintirea tuturor, mulți considerând-o cea mai spectaculoasă partidă din istoria Champions League. Hierro, căpitanul legendar al Realului, a rememorat și el modul în care a fost tratat Ronaldo de fanii lui United.
Acesta a fost Ronaldo. A marcat o întreagă eră, un jucător dintr-un milion. Și putea să fie și mai relevant în istoria fotbalului, dacă nu ar fi avut acele accidentări. Să vedem cum e ovaționat de un întreg stadion advers a fost ceva incredibil. Ne uitam unii la alții și nu ne venea să credem. Cât de minunat e să fii tratat astfel de suporterii adverși? A fost un moment minunat pe care niciunul dintre cei prezenți pe Old Trafford nu îl vom uita vreodată | Fernando Hierro, căpitanul lui Real Madrid
În cele din urmă, Ronaldo nu a reușit nici în acel an să își treacă în palmares Champions League, singurul trofeu major care îi lipsește dintr-o carieră impresionantă. Real avea să fie eliminată în semifinale de Juventus, după 2-1 pe Bernabeu și 1-3 la Torino.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Exclusiv | 36 de ani de la Sevilla! Ștefan Iovan și Adrian Bumbescu, povești savuroase din 1986
06/05/2022 LA 21:06
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp consideră că Real Madrid merită să fie în finala UCL! Germanul, săgeți către UEFA
06/05/2022 LA 16:17