După ce s-a luptat timp de 10 ani cu Messi pentru titlul în La Liga și pentru recorduri personale, CR7 s-a întors în Catalunya din postura de jucător al lui Juve. La meciul tur portughezul a lipsit, având coronavirus, dar acum a arătat de ce e în stare. A reușit o dublă și a făcut din ceea ce părea o misiune imposibilă realitate: "Bătrâna Doamnă" a câștigat grupa și va avea, pe hârtie, un adversar mai dificl în optimi.
Ronaldo a fost întrebat de rivalitatea cu Messi, la final, iar reacția sa denotă multă maturitate și modestie. Lusitanul a explicat că nu îl consideră rival pe argentinian, cei doi motivându-se tot timpul unul pe altul în direcția de a se auto-depăși.
"Dacă înscriem trei goluri pe Camp Nou, nu există vreo îndoială cine a meritat să termine prima în grupă. Deși Barça nu este într-un moment bun, această victorie trebuie să ne dea un impuls moral. Am avut întotdeauna o relație foarte cordială cu Messi, nu l-am văzut niciodată ca pe un rival. Fiecare a căutat întotdeauna binele echipei lui", a spus Ronaldo, la final, potrivit Marca.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
ACUM 15 ORE

Ronaldo, după Barcelona - Juventus 0-3: "Am fost o echipă de campioni"

CR7 a ținut să îi complimenteze și pe cei de la Barcelona, vorbind despre ce înseamnă această echipă în fotbal. Ronaldo e foarte mândru de victoria obținută și consideră că Juventus are în față un sezon mare, dacă va continua să evolueze astfel. Jucătorii au fost uniți, au format un tot unitar și, dacă vor continua să aibă aceeași atitudine, orice este posibil.
"Este întotdeauna minunat să mă întorc în Spania și Catalunya, este întotdeauna dificil să joci pe Camp Nou împotriva uneia dintre cele mai bune echipe cu care m-am confruntat vreodată. Astăzi am fost o echipă de campioni! O familie adevărată, puternică și unită! Jucând așa, nu avem de ce să ne temem până la sfârșitul sezonului", a mai spus Ronaldo.
Ronaldo a marcat 14 goluri în ultimele 13 vizite pe Camp Nou
Golgheter all-time al Champions League, CR7 a ajuns la 650 de goluri înscrise doar pentru echipele de club la care a evoluat.
Cupa Mondială FIFA
Adidas, verdict în cazul golului "fantomă" al lui Cristiano Ronaldo! Ce indică senzorii de pe minge
ACUM 17 ORE
Cupa Mondială FIFA
Portugalia, calificată matematic în optimile Cupei Mondiale după victoria în fața Uruguayului
IERI LA 21:00