După ce a spulberat-o pe Sahtior în urmă cu doar 2 luni și jumătate (5-0 în semifinalele Europa League), Inter nu a reușit nici măcar o victorie la limită de această dată. Echipa lui Conte a dominat clar prima repriză, iar ucrainienii au avut noroc să intre la pauză fără să primească gol. Cele mai mari ocazii le-au aparținut lui Barella și Lukaku, care au nimerit bara de fiecare dată.
În repriza secundă, gazdele au echilibrat cât de cât partida, dar tot "nerazurrii" au fost cei care au controlat jocul, Lautaro Martinez ratând o ocazie monumentală. Odată cu trecerea timpului însă, italienii nu și-au mai creat mari ocazii, iar Sahtior a ratat câteva șanse bune de contraatac, care îi putea aduce chiar victoria.
S-a terminat 0-0, iar Inter are numai 2 puncte după 2 meciuri în grupă și 2 meciuri infernale cu Real Madrid la orizont. În schimb, Sahtior a ieșit nesperat de bine din primele 2 etape, iar campiona Ucrainei poate spera la o calificare în primăvara Champions League.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
Performanța ucrainienilor este cu atât mai mare cu cât echipa trimisă în teren de Luis Castro a fost foarte tânără. Nu mai puțin de 7 titulari au avut cel mult 21 de ani, un lucru cu adevărat impresionant ținând cont de nivelul la care se joacă în Champions League. Săptămâna viitoare, Sahtior va juca tot acasă, cu Borussia Monchengladbach, iar o victorie împotriva nemților ar face ca gluma să se îngroașe pentru Real și Inter.
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
20/09/2021 LA 05:05
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
19/09/2021 LA 08:12