Real Madrid va porni cu a doua șansă la calificarea în finala UEFA Champions League, după ce a obținut numai o remiză cu Chelsea, scor 1-1, pe teren propriu, în manșa tur din penultimul act.
Marcelo a fost titular la formația lui Zinedine Zidane, însă ar putea rata complet returul de pe Stamford Bridge. Fundașul cu dublă cetățenie - braziliană și spaniolă - a fost selectat ca membru supleant în cadrul alegerilor electorale pentru Comunitatea Madrid, programate pe 4 mai. Asta n-ar fi reprezentat o problemă dacă meciul cu Chelsea nu era programat chiar a doua zi, pe 5 mai (ora 22:00).

Suma uriașă pe care Real Madrid va trebui s-o cheltuie ca să-l aducă pe Marcelo la Londra

Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21
Legea din Spania spune că Marcelo va trebui să se prezinte la secția de votare din Madrid pe 4 mai, la ora 08:00. Singura speranță a sud-americanului este ca titularul poziției să se prezinte la secție. Astfel, fundașul lui Real va putea pleca de la alegerile electorale și va avea timp să ajungă la Londra, pentru meciul din Champions League.
Potrivi presei din Spania, Real Madrid va cheltui în jur de 20.000 de euro ca să-l aducă pe Marcelo la Londra cu un avion privat.
Există și un scenariu dezamăgitor pentru Marcelo și Real Madrid. Dacă fundașul brazilian va sta într-un spațiu închis la secția de votare, alături de alte persoane, atunci zborul său în Anglia va fi anulat, ținând cont de măsurile extreme anti-COVID luate de echipele de fotbal.
Meciul dintre Chelsea și Real Madrid va avea loc pe 5 mai (ora 22:00) și va putea fi urmărit în format livetext pe eurosport.ro.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26