Real Madrid va porni cu a doua șansă la calificarea în finala UEFA Champions League, după ce a obținut numai o remiză cu Chelsea, scor 1-1, pe teren propriu, în manșa tur din penultimul act.
Marcelo a fost titular la formația lui Zinedine Zidane, însă ar putea rata complet returul de pe Stamford Bridge. Fundașul cu dublă cetățenie - braziliană și spaniolă - a fost selectat ca membru supleant în cadrul alegerilor electorale pentru Comunitatea Madrid, programate pe 4 mai. Asta n-ar fi reprezentat o problemă dacă meciul cu Chelsea nu era programat chiar a doua zi, pe 5 mai (ora 22:00).

Suma uriașă pe care Real Madrid va trebui s-o cheltuie ca să-l aducă pe Marcelo la Londra

Liga Campionilor UEFA
Carvajal, replică pentru Xavi, după ce acesta a pus sub semnul întrebării succesul lui Real în UCL
ACUM 9 ORE
Legea din Spania spune că Marcelo va trebui să se prezinte la secția de votare din Madrid pe 4 mai, la ora 08:00. Singura speranță a sud-americanului este ca titularul poziției să se prezinte la secție. Astfel, fundașul lui Real va putea pleca de la alegerile electorale și va avea timp să ajungă la Londra, pentru meciul din Champions League.
Potrivi presei din Spania, Real Madrid va cheltui în jur de 20.000 de euro ca să-l aducă pe Marcelo la Londra cu un avion privat.
Există și un scenariu dezamăgitor pentru Marcelo și Real Madrid. Dacă fundașul brazilian va sta într-un spațiu închis la secția de votare, alături de alte persoane, atunci zborul său în Anglia va fi anulat, ținând cont de măsurile extreme anti-COVID luate de echipele de fotbal.
Meciul dintre Chelsea și Real Madrid va avea loc pe 5 mai (ora 22:00) și va putea fi urmărit în format livetext pe eurosport.ro.
Liga Campionilor UEFA
Champions League | Inter - Barcelona, capul de afiș al zilei! Toată acțiunea e aici
ACUM 13 ORE
Liga Campionilor UEFA
Simone Inzaghi își joacă viitorul pe banca lui Inter, cu Barcelona. 2 antrenori, contactați deja
IERI LA 11:49