Sebastian Colțescu e în centrul unui scandal uriaș, după ce Istanbul Bașakșehir a părăsit terenul la partida cu PSG. Banca turcilor fusese foarte vocală de la început, dorind să pună presiune pe arbitri. La un moment dat, Colțescu nu a mai rezistat și i-a transmis lui Hațegan, centralul meciului, că unul dintre cei prezenți pe banca tehnică a campioanei Turciei trebuie eliminat.
Cum Hațegan nu știa împotriva cui să ia măsuri, Colțescu i l-a indicat pe Pierre Webo, folosind titulatura "negrul acela". De aici și până la un conflict în toată regula, terminat cu plecarea celor două formații la vestiare, în semn de protest, a fost doar un pas.
Interesant e că microfoanele de fond nu au captat doar cuvintele lui Colțescu, ci și un dialog între Thomas Tuchel și Fredrik Gulbrandsen, atacantul norvegisan al lui Istanbul Başakşehir.
Liga Campionilor UEFA
De ce a fost înlocuit Messi înainte de finalul duelului Benfica - PSG! Explicația lui Galtier
ACUM O ZI
Iată mai jos dialogul dintre Tuchel și Gulbrandsen
Gulbrandsen: "Este o remarcă rasistă"
Tuchel: "L-ai auzit tu?"
Gulbrandsen: "Nu..."
Tuchel: "Atunci calmează-te"
Gulbrandsen: "Dar a recunoscut că a zis"
Tuchel: "Nu știi ce a zis"

Mbappe și Neymar, de partea lui Istanbul Başakşehir

Dacă Tuchel a încercat să fie calm și să apeleze la o situație de împăcare, jucătorii lui PSG s-au situat pe alte poziții și au susținut demersul turcilor de a boicota partida.
"Nu vom juca", a spus Neymar, în timp ce Mbappe a întărit cuvintele colegului său din atac. "Nu vom mai juca până când acest om nu va pleca de aici", a spus francezul campion mondial, referindu-se la al patrulea oficial.
Ulterior, ambii atacanți au postat pe Twitter mesaje de susținere la adresa lui Webo.
Meciul dintre PSG și Bașakșehir se va relua astăzi, din minutul 14, cu o altă brigadă de arbitri. Danny Makkelie va fi la centru, urmând să fie ajutat de conaţionalul său Mario Diks şi de polonezul Marcin Boniek. Rezervă a fost desemnat tot un polonez, Bartosz Frankowski.
Ligue 1
Neymar, jucătorul lunii septembrie în Ligue 1! Fotbalistul surpriză care a fost pe locul 2
02/10/2022 LA 18:18
Ligue 1
Messi și Mbappe au adus victoria PSG-ului în meciul cu Nice! Rareș Ilie nu s-a aflat în lot
01/10/2022 LA 20:55