Sebastian Colțescu e în centrul unui scandal uriaș, după ce Istanbul Bașakșehir a părăsit terenul la partida cu PSG. Banca turcilor fusese foarte vocală de la început, dorind să pună presiune pe arbitri. La un moment dat, Colțescu nu a mai rezistat și i-a transmis lui Hațegan, centralul meciului, că unul dintre cei prezenți pe banca tehnică a campioanei Turciei trebuie eliminat.
Cum Hațegan nu știa împotriva cui să ia măsuri, Colțescu i l-a indicat pe Pierre Webo, folosind titulatura "negrul acela". De aici și până la un conflict în toată regula, terminat cu plecarea celor două formații la vestiare, în semn de protest, a fost doar un pas.
Interesant e că microfoanele de fond nu au captat doar cuvintele lui Colțescu, ci și un dialog între Thomas Tuchel și Fredrik Gulbrandsen, atacantul norvegisan al lui Istanbul Başakşehir.
Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM 3 ORE
Iată mai jos dialogul dintre Tuchel și Gulbrandsen
Gulbrandsen: "Este o remarcă rasistă"
Tuchel: "L-ai auzit tu?"
Gulbrandsen: "Nu..."
Tuchel: "Atunci calmează-te"
Gulbrandsen: "Dar a recunoscut că a zis"
Tuchel: "Nu știi ce a zis"

Mbappe și Neymar, de partea lui Istanbul Başakşehir

Dacă Tuchel a încercat să fie calm și să apeleze la o situație de împăcare, jucătorii lui PSG s-au situat pe alte poziții și au susținut demersul turcilor de a boicota partida.
"Nu vom juca", a spus Neymar, în timp ce Mbappe a întărit cuvintele colegului său din atac. "Nu vom mai juca până când acest om nu va pleca de aici", a spus francezul campion mondial, referindu-se la al patrulea oficial.
Ulterior, ambii atacanți au postat pe Twitter mesaje de susținere la adresa lui Webo.
Meciul dintre PSG și Bașakșehir se va relua astăzi, din minutul 14, cu o altă brigadă de arbitri. Danny Makkelie va fi la centru, urmând să fie ajutat de conaţionalul său Mario Diks şi de polonezul Marcin Boniek. Rezervă a fost desemnat tot un polonez, Bartosz Frankowski.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM O ZI
Fotbal
Messi, "responsabil" pentru deteriorarea relației Neymar-Mbappe? Ce au descoperit francezii
IERI LA 09:48