Autoritățile de la Paris au decis luni ca partida dintre PSG și Borussia Dortmund să se dispute fără spectatori. La o oră distanță, același anunț părea că va veni din Germania: meciul dintre Leipzig și Tottenham să se joace cu porțile închise! Până la urmă, Leizpig a anunțat că fanilor le va fi permis accesul pe stadion. Rămâne de văzut dacă așa vor sta lucrurile în condițiile în care în Germania se cere ca partidele să se dispute fără spectatori.
Marți va urma o decizie și în ceea ce privește duelul dintre Barcelona și Napoli, iar duelul dintre Juventus și Lyon este cu semn de întrebare în condițiile în care în Italia se dispută despre suspendarea campionatului!
De asemenea, meciul dintre Valencia și Atalanta se va desfășura fără spectatori! Practic, singurele partide care nu sunt în pericol în acest moment sunt Liverpool - Atletico Madrid, Manchester City - Real Madrid și Bayern Munchen - Chelsea. Însă ultimul dintre ele este și el în pericol, cu atât mai mult cu cât mai e mai bine de o săptămână până la ora disputării partidei iar situația se poate agrava.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 43 MINUTE
În ceea ce privește partida Barcelona - Napoli, în orașul din Catalunya a fost deja amânat maratonul care trebuia să aibă loc pe 15 martie, fiind mutat pe 25 octombrie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 19 ORE
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
IERI LA 05:21