Real Madrid va avea o misiune complicată în această seară (ora 22:00), pe terenul vicecampioanei din Premier League. Învinși în tur (scor 1-2), pe Santiago Bernabeu, "galacticii" vor încerca să întoarcă rezultatul și să se califice în sferturile prestigioasei competiții.
La conferința de presă premergătoare meciului de pe Etihad, Zidane a dezvăluit o parte din conversația pe care a avut-o cu Bale. Potrivit tehnicianului, atacantul galez n-a vrut să facă deplasarea pentru duelul cu City, alegând să rămână în Madrid.
"Am avut o discuție personală cu el (n.r. - Gareth Bale). Mi-a spus că preferă să nu joace. Momentan este jucătorul lui Real Madrid, nu știu ce se va întâmpla în viitor. Îl respect la fel ca pe ceilalți jucători.", a spus Zidane, la conferința de presă.
Liga Campionilor UEFA
BREAKING NEWS: Le Parisien anuță că Zidane negociază cu PSG
25/11/2021 LA 12:29
La scurt timp după declarația lui Zidane, Gareth Bale a fost surprins jucând golf de către jurnaliștii spanioli de la El Chiringuito TV. Ibericii consideră că alegerea galezului va fi pedepsită de Zizou și, în același timp, îi va irita pe fani.

Bale, doar 20 de apariții pentru Real Madrid în sezonul 2019/2020

Nu este pentru prima oară când Bale se află în prim-plan din cauza pasiunii sale pentru golf. După calificarea Țării Galilor la Campionatul European, atacantul de 31 de ani a fost surprins bucurându-se cu un banner pe care scria "Wales. Golf. Madrid. In that order" (trad. - Țara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine.), reprezentând ordinea priorităților sale.
Relația dintre Bale și Zidane s-a răcit considerabil în ultima perioadă, iar cifrele atacantului vorbesc de la sine. În sezonul recent încheiat, galezul a bifat numai 20 de apariții în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goluri. Bale a jucat în numai două partide de la reluarea fotbalului, contra lui Eibar și Mallorca.
Bale mai are contract cu Real Madrid până în anul 2022.
Liga Campionilor UEFA
Simeone, după al 6-lea rezultat negativ în 8 meciuri: "Sunt mai optimist ca niciodată"
25/11/2021 LA 10:04
Liga Campionilor UEFA
PSG e "casa groazei". Statistica rușinii: niciodată în istorie nu s-a mai întâmplat ceva similar
25/11/2021 LA 09:03