Invitat la televiziunea olandeză care transmite meciurile de UCL, Van der Vaart, fostul mare jucător al lui Spurs şi Real Madrid, a analizat confruntarea dintre Zenit şi Chelsea, încheiată 3-3. În urma acestui rezultat, "albaştrii" au pierdut primul loc în grupă în detrimentul lui Juventus şi vor avea în optimi o adversară mult mai grea (Real Madrid, Bayern sau Ajax se numără printre cele mai puternice formaţii care îi pot ieşi în cale "Reginei Europei").
Cu toate că rezultatul din Rusia a fost unul dezamăgitor, Timo Werner a făcut poate cel mai bun meci al său de la transferul de la RB Leipzig. O maşinărie de goluri în Bundesliga, atacantul german nu s-a acomodat în fotbalul englez şi s-a transformat într-o rezervă de lux, cel mult o variantă pentru finalurile de meci.
CITEŞTE ŞI:
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06
XAVI TAIE ÎN CARNE VIE, LA BARCELONA! JUCĂTORI, DAȚI AFARĂ PE CAPETE, DUPĂ DEZASTRUL DIN CHAMPIONS LEAGUE

Werner nu l-a convins pe Van der Vaart

Acum, însă, "TurboWerner" pare să facă paşi rapizi în direcţia redescoperirii formei, iar evoluţia de aseară - a reuşit două goluri şi o pasă decisivă - l-a încântat pe un jurnalist olandez, care l-a comparat pe neamţ cu Van Persie. Van der Vaart, colegul de generaţie al fostului atacant de la Arsenal şi United, nici nu a vrut să audă de o asemenea analogie, având o replică extrem de amuzantă.
"Dacă îl mai compari pe Werner cu Van Persie o singură dată, plec din emisiune", a glumit Van der Vaart, pentru a sublinia că nu există termen de comparaţie, cel puţin în acest moment, între cei doi jucători.
Dacă Werner are 7 goluri în Anglia, de când a sosit la Chelsea, Van Persie este unul dintre cei mai mari golgheteri străini din istoria Premier League.
Fostul mare atacant batav a marcat 96 de goluri în 194 de partide pentru Arsenal, pentru ca apoi să "trădeze" pentru United, unde a punctat de 48 de ori în 86 de partide. În două rânduri, actualul secund de la Feynoord a fost golgheterul Premier League (2011–12 şi 2012–13).
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Premier League
Primul miliardar din istoria Serbiei devine patron în Premier League. Ce club cumpără
05/01/2022 LA 07:42
Premier League
Decizia finală luată de Thomas Tuchel în cazul lui Lukaku. Întâlnirea decisivă a avut loc aseară
04/01/2022 LA 09:23