La fiecare meci de până acum din Champions League, arbitrii VAR aveau o cameră special amenajată pe fiecare stadion, dar UEFA încearcă implementarea arbitrajului video de la distanță.
De la apariția arbitrajului video, UEFA a încercat să perfecționeze tot mai mult această tehnologie, iar forul european va experimenta asistența video de la distanță. Mai exact, arbitrii care vor lua deciziile cele mai importante la partida dintre Sevilla și Chelsea nu se vor afla pe stadionul andaluzilor, ci la sediul UEFA de la Nyon (Elveția).
Arbitrul portughez Artur Dias, va fi asistat din camera VAR de compatrioții săi Tiago Bruno Lopes Martins și Luis Godinho, care se vor afla la Nyon. UEFA și-a luat însă măsuri de siguranță, iar italienii Paolo Valeri și Ciro Carbone vor fi prezenți pe Ramon Sanchez Pizjuan, pentru a interveni în cazul în care comunicarea dintre central și arbitrii VAR din Elveția nu va funcționa.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42

Sevilla-Chelsea, derby pentru câștigarea grupei

Meciul dintre Sevilla și Chelsea nu este unul oarecare, ci un adevărat derby pentru câștigarea Grupei E. Ambele formații sunt deja calificate în optimile de finală, dar duelul direct va decide în mare măsură ocupanta primei poziții.
În turul de pe Stamford Bridge a fost 0-0, astfel că londonezii au prima șansă, dar Sevilla traversează o formă de vis și poate spera la un succes, care ar echivala cu câștigarea grupei.
Andaluzii au 5 victorii consecutive în toate competițiile, iar pe teren propriu în cupele europene formația lui Lopetegui este o adevărată fortăreață. Sevilla nu a mai pierdut pe Ramon Sanchez Pizjuan în cupele europene din sezonul 2017-2018, când era învinsă în turul sferturilor de finală de Bayern Munchen, scor 2-1.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
20/05/2022 LA 10:33
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40