Real Madrid a fost complet depășită de Chelsea în manșa retur din semifinalele UEFA Champions League. Londonezii s-au impus cu 2-0, grație golurilor marcate de Timo Werner și Mason Mount.
Campioana en-titre din Spania și-a creat puține ocazii, prin Karim Benzema, dar Edouard Mendy s-a aflat la post și și-a salvat de fiecare dată echipa. În finala de la Istanbul, Chelsea va juca împotriva unei alte echipe din Premier League: Manchester City.

Zidane, extrem de sincer la finalul meciului Chelsea - Real Madrid: "Au meritat calificarea"

Liga Campionilor UEFA
Liverpool şi Real Madrid au jucat 3 finale de Cupa/Liga Campionilor,acum sunt faţă în faţă în optimi
07/11/2022 LA 11:35
La finalul partidei de pe Stamford Bridge, Zidane și-a lăudat jucătorii pentru efort și a recunoscut, extrem de sincer, că Chelsea a fost superioară Realului:
"Am jucat o semifinală, iar jucătorii au fost pregătiți. Dacă au jucat, înseamnă că au fost pregătiți. Sunt mândru de ei, am încercat din greu și am ajuns până aici, la un singur pas de finală.
Chelsea a făcut un meci excelent și s-a calificat, iar pentru asta trebuie să-i felicităm. Au meritat din plin victoria. Noi am încercat, dar în final ei au meritat să câștige și să se califice în finală.", a spus Zidane, citat de cotidianul Marca.
Tehnicianul Realului a atras atenția că elevii săi și-au creat prea puține ocazii la poarta lui Chelsea:
"Am pierdut multe dueluri și ne-a lipsit ceva. Am încercat, a fost un meci solicitant. Puteam fi mult mai agresivi pe faza de atac. Nu am avut prea multe șanse de a înscrie, în timp ce Chelsea a reușit să-și transforme ocaziile în gol. Așa se întâmplă.", a mai declarat francezul.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe, record istoric în UCL, umbrit de ratarea incredibilă a locului 1 în grupă
03/11/2022 LA 07:13
Liga Campionilor UEFA
Antrenorului lui PSG nu i-a venit să creadă că a pierdut locul 1 în grupă: "E irațional ce trăim"
03/11/2022 LA 06:21