Faza grupelor din UEFA Champions League se încheie în această seară. Ultimele patru grupe îşi vor desemna reprezentantele pentru meciurile din optimile de finală. Karim Benzema a egalat în această seară, în meciul cu Borussia Monchengladbach, un record uimitor deținut până acum în tricoul galacticilor de Roberto Carlos.
Francezul în vârstă de 32 de ani a bifat în această seară cea de-a 527-a apariție a lui pentru Real Madrid, egalând recordul deținut de Roberto Carlos încă din 2007. La meciul cu Borussia Monchengladbach, atacantul din trupa antrenată de Zidane a devenit jucătorul străin cu cele mai multe prezențe în tricoul Realului.
Liga
Ancelotti, cucerit de Camavinga: "E complet. A-l avea în echipă înseamnă mult pentru Real Madrid"
22/09/2021 LA 05:50

Karim Benzema scrie istorie în tricoul lui Real Madrid

Benzema, care a ajuns la Real Madrid în vara anului 2009 de la Lyon și care a fost un element de bază în echipa de pe Bernabeu, a sărbătorit egalarea recordului lui Roberto Carlos deschizând în această seară tabela, cu un gol marcat încă din minutul 9, dintr-o pasă venită de la Lucas Vasquez. Ulterior, francezul a reușit dubla, în minutul 32, dintr-o pasă a lui Rodrygo.
Pentru madrileni, Karim Benzema a marcat de-a lungul timpului 256 de goluri și a creat pentru colegii lui nu mai puțin de 138 de faze de gol. Cu Real Madrid, Benzema a cucerit patru trofee UEFA Champions League, trei titluri de campion în La Liga, două trofee în Cupa Spaniei și trei trofee în Supercupa Spaniei. Potrivit site-ului de specialitate Transfermakt.com, Karim Benzema este în prezent cotat la 25 de milioane de euro. Contractul lui cu echipa de pe Bernabeu expiră în vara anului 2022.
Ligue 1
Mesajul lui Mbappe către colegii de la PSG prin care le-a spus unde va juca în viitor
12/09/2021 LA 08:22
Liga
Clauză de reziliere stelară pentru Mbappe la Real Madrid! Planul pus la cale de 'galactici'
10/09/2021 LA 18:17