Faza grupelor din UEFA Champions League se încheie în această seară. Ultimele patru grupe îşi vor desemna reprezentantele pentru meciurile din optimile de finală. Karim Benzema a egalat în această seară, în meciul cu Borussia Monchengladbach, un record uimitor deținut până acum în tricoul galacticilor de Roberto Carlos.
Francezul în vârstă de 32 de ani a bifat în această seară cea de-a 527-a apariție a lui pentru Real Madrid, egalând recordul deținut de Roberto Carlos încă din 2007. La meciul cu Borussia Monchengladbach, atacantul din trupa antrenată de Zidane a devenit jucătorul străin cu cele mai multe prezențe în tricoul Realului.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23

Karim Benzema scrie istorie în tricoul lui Real Madrid

Benzema, care a ajuns la Real Madrid în vara anului 2009 de la Lyon și care a fost un element de bază în echipa de pe Bernabeu, a sărbătorit egalarea recordului lui Roberto Carlos deschizând în această seară tabela, cu un gol marcat încă din minutul 9, dintr-o pasă venită de la Lucas Vasquez. Ulterior, francezul a reușit dubla, în minutul 32, dintr-o pasă a lui Rodrygo.
Pentru madrileni, Karim Benzema a marcat de-a lungul timpului 256 de goluri și a creat pentru colegii lui nu mai puțin de 138 de faze de gol. Cu Real Madrid, Benzema a cucerit patru trofee UEFA Champions League, trei titluri de campion în La Liga, două trofee în Cupa Spaniei și trei trofee în Supercupa Spaniei. Potrivit site-ului de specialitate Transfermakt.com, Karim Benzema este în prezent cotat la 25 de milioane de euro. Contractul lui cu echipa de pe Bernabeu expiră în vara anului 2022.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar jucătorii de la Real Madrid au răspuns
22/05/2022 LA 05:37
Liga
Care a fost prioritatea lui Ancelotti în meciul cu Atletico Madrid: "Am vrut să evităm problemele"
09/05/2022 LA 07:03