Finala UEFA Champions League a fost câștigată, sâmbătă seara, la limită, de Chelsea Londra, cu scorul de 1-0. Londonezii s-au impus pentru a doua oară în Champions League, datorită golului marcat de Kai Havertz, în minutul 43. Chelesea Londra câștigă pentru a doua oară trofeul suprem al celei mai importante competiții europene intercluburi, prima dată impunându-se în 2012.
Mijlocaşul francez N'Golo Kante a fost desemnat jucătorul finalei UEFA Champions League. Kante a avut o influenţă remarcabilă la mijlocul terenului și a dominat copios duelurile cu adversarii săi, blocând toate inițiativele "Cetățenilor" lui Pep Guardiola. Premiul de omul meciului în finala cu Manchester City este al treilea consecutiv pentru Kante în UEFA Champions League, după ce a mai primit acest premiu și în meciurile tur-retur din semifinale.

Fabulos! Ce mașină conduce N'Golo Kante, MVP-ul finalei UEFA Champions League

Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
N'Golo Kante a fost desemnat cel mai bun fotbalist al sezonului în UEFA Champions League, însă modestia de care dă dovadă fotbalistul francez de origine maliană este de-a dreptul remarcabilă. Deși câștigă săptămânal 325.000 de euro, Kante conduce aceeași mașină încă din 2015 și nici nu are de gând să o schimbe prea curând.
În ciuda sumelor uriașe de bani pe care le încasează la Chelsea, Kante conduce în continuare Mini Cooper-ul pe care l-a cumpărat în 2015, când încă juca la Leicester City. De altfel, această mașină este prima a lui în Anglia: "Nu am fost niciodată acel tip de persoană căreia să-i placă mașinile mari, scumpe. Când era mai tânăr am avut ambiția de a deține o mașină. Acum conduc un Mini. Este mașina pe care am cumpărat-o când jucam la Leicester, prima mea mașină în Anglia. O persoană mi-a povestit despre acest brand, am făcut un test drive, mi-a plăcut și am cumpărat-o. O conduc cu plăcere", a spus Kante într-un interviu pentru BBC.
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | "Argentina va câștiga titlul la ultimul turneu final pentru Messi" spun fanii
19/11/2022 LA 05:35