Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Cristiano ne-a făcut deja mult rău!" Ce planuri au jucătorii de la Atletico în duelul cu Manchester United

Bianca Dumitru

Publicat 22/02/2022 la 21:04 GMT+2

Atletico Madrid va primi miercuri seară vizita celor de la Manchester United, într-un meci contând pentru optimile Champions League. Angel Correa a prefațat duelul, amintind de întâlnirile precedente cu Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, muet face à Middlesbrough

Credit imagine: Getty Images

Atletico Madrid și Manchester United se vor duela miercuri seară, de la ora 22:00, pe Wanda Metropolitano, în manșa tur a optimilor Champions League. Înfruntarea a fost prefațată de Angel Correa.
Golgheterul campioanei Spaniei a vorbit despre situația echipei lui Ralf Rangnick și a mărturisit că nu este încântat de revenirea lui Cristiano Ronaldo la Madrid, amintindu-și de momentele neplăcute prin care Atletico a trecut din cauza portughezului.
"Știm cât de importantă este Champions League, dar știm că fiecare meci este dificil. Sperăm să jucăm bine, să nu primim gol și să câștigăm. Manchester trece printr-o situație similară cu a noastră și știm cu toții cum este Cristiano.
Ne-a făcut deja mult rău de fiecare dată când ne-am întâlnit pe teren. Totuși, nu trebuie să ne uităm doar la Cristiano, întreaga echipă este periculoasă. Au o echipă foarte bună, dar trebuie să ne concentrăm să facem un efort mare să o învingem", a declarat Angel Correa, citat de Marca.
La rândul său, Joao Felix a analizat partida din Champions League. Portughezul a anunțat care este starea echipei sale după victoria obținută în weekend, în La Liga, și s-a arătat încrezător că Atletico va face o figură frumoasă în fața fanilor.
"Noi suntem bine, uniți, ne-am pregătit bine, am făcut toate lucrurile ca la carte și suntem capabili să obținem victoria. În weekend am obținut un rezultat foarte bun și suntem motivați pentru meciul cu Manchester United.
Trebuie să continuăm cu aceeași atitudine și mentalitate pentru că, dacă avem o atitudine bună, reușim să jucăm mai bine. O să încercăm să facem un meci foarte bun, să câștigăm manșa tur și apoi totul o să vină de la sine.
Champions League este întotdeauna cea mai frumoasă provocare din viața unui fotbalist, așa că suntem foarte motivați cu atât mai mult pentru că jucăm în fața propriilor suporteri. Va fi un meci frumos de urmărit și de jucat", a spus Felix.
Citește și:

Ce a spus De Gea despre duelul dintre Atletico Madrid și Manchester United

David De Gea va da piept cu Atletico pentru prima dată de la transferul său în Premier League, care a avut loc în 2011. Într-un interviu acordat celor de la UEFA, goalkeeper-ul englezilor a vorbit despre întâlnirea cu fosta sa echipă și a vorbit despre duelul ce va avea loc pe Wanda Metropolitano.
"Desigur, mă întorc acasă, mă întorc la clubul care mi-a dat șansa să devin cine sunt acum. Dar este un meci ca oricare altul. Evident, îi urez lui Atletico baftă, dar nu știu dacă faptul că jucăm cu ei este un semn bun sau rău. Toată lumea se duce acolo ca să câștige, mai ales eu", a spus De Gea.
Meciul dintre Atletico Madrid și Manchester United este programat miercuri, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo