Arbitrul român Sebastian Colțescu este acuzat de rasism, după ce a folosit cuvântul " negru" la adresa unei persoane din staff-ul tehnic al echipei Istanbul Başakşehir. Partida de fotbal dintre PSG și Istanbul Başakşehir, contând pentru etapa a IV-a a Grupei H din UEFA Champions League, s-a întrerupt. Ambele echipe au părăsit terenul, în semn de protest față de arbitrul român Sebastian Colțescu.
Acesta a folosit cuvântul "negru" în încercarea de a identifica un jucător al turcilor care urma să primească un avertisment din partea arbitrului central, Hațegan. În timpul meciului dintre echipa franceză și cea turcă, cei de la Istanbul Başakşehir au protestat de mai multe ori față de deciziile arbitrului de centru, Ovidiu Hațegan, care l-a eliminat pe Pierre Webo, fost internaţional camerunez, antrenorul asistent al echipei turce. Cele două echipe au denunțat remarcile rasiste ale celui de-al patrulea arbitru, Sebastian Colțescu. Pierre Webo a primit cartonașul roșu de pe bancă în minutul 14, moment în care întreaga echipă a părăsit terenul.

Federația Română de Fotbal, reacție oficială în scandalul momentului

Liga Campionilor UEFA
Continuă problemele pentru Barcelona după înfrângerea cu Bayern din UCL! Ce jucători s-au accidentat
ACUM 13 ORE
"Federația Română de Fotbal a luat act de cele întâmplate la partida din Liga Campionilor, PSG – Istanbul Bașakșehir, partidă întreruptă în minutul 14, în urma unui incident în care a fost implicat Sebastian Colțescu, cel de-al patrulea oficial al meciului.
Partida nu a mai continuat, iar UEFA va analiza incidentul. Federația Română de Fotbal așteaptă raportul forului de la Nyon pentru a afla exact cele petrecute și pentru a acționa în consecință! Federația Română de Fotbal se delimitează ferm de orice acțiune sau declarație cu tentă rasistă sau xenofobă", este reacția oficială a Federației Române de Fotbal.
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
Prima reacție a lui Jesse Lingard după gafa din finalul meciului cu Young Boys: "Mă doare"
ACUM 16 ORE