Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, din nou salvatorul lui Man United! Toate rezultatele serii din Champions League

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 21/10/2021 la 00:05 GMT+3

Faza grupelor Champions League a ajuns la jumătate. În această seară au avut loc ultimele 8 partide din etapa a 3-a, iar spectacolul nu a lipsit.

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 20: Cristiano Ronaldo of Manchester United celebrates with teammates Luke Shaw and Edinson Cavani after scoring their side's third goal during the UEFA Champions League group F match between Manchester United and Atalanta at

Credit imagine: Getty Images

Manchester United - Atalanta a fost cel mai așteptat duel din această seară, în Champions League, iar cele două echipe nu au dezamăgit. Partida a început cu United în atac, dar "diavolii" nu au reușit să pună o presiune suficientă pe adversari, care au avut un plan bine stabilit, pe care l-au respectat cu strictețe.
În minutul 15, elevii au reușit o acțiune fantastică și Pasalic a deschis scorul după o centrare ideală a lui Zappacosta. Coșmarul a continuat pentru United, iar Demiral a dublat avantajul bergamascilor în minutul 29, reluând cu capul o centrare din corner a lui Koopmeiners.

Cristiano Ronaldo a dus la bun sfârșit o revenire memorabilă a lui United

Repriza secundă a început cu un iureș la poarta oaspeților, iar inevitabilul s-a produs în minutul 53, când Rashford a redus din diferență după un assist de geniu al lui Bruno Fernades. Asaltul "diavolilor" a continuat, dar McTominay a lovit bara în minutul 58, iar în minutul 64 Ronaldo nu l-a putut învinge pe Musso dintr-o poziție favorabilă.
Atalanta și-a dat repede seama că nu poate rezista până la final în acel ritm și a ieșit la atac. În minutul 70, Zapata și Malinovski au avut ocazia să refacă avantajul de 2 goluri, dar De Gea a avut 2 intervenții excepționale. Cristiano Ronaldo nu a mai ratat ținta în minutul 81, când a marcat golul victoriei cu o lovitură de cap imparabilă, după o centrare a lui Shaw.
Asfel, portughezul și-a încununat cum se cuvine meciul cu numărul 300 jucat în tricoul lui United, ajungând pentru a 2-a oară în postura de a avea 3 partide consecutive cu gol marcat în Champions League, în tricoul "diavolilor".
În celălalt meci al Grupei F, Villarreal s-a impus cu 4-1 pe terenul elvețienilor de la Young Boys Berna, astfel că lupta pentru primele 2 poziții rămâne deschisă.
În rest, nu am avut parte de surprize: Chelse și Bayern au făcut scor cu Malmo și Benfica, iar Juventus s-a impus la limită pe terenul celor de la Zenit. Singurul meci al serii în care nu s-a marcat a fost cel dintre Lille și Sevilla.
Rezultatele serii
  • Barcelona - Dinamo Kiev 1-0
  • RB Salzburg - Wolfsburg 3-1
  • Manchester United - Atalanta 3-2
  • Chelsea - Malmo 4-0
  • Young Boys - Villarreal 1-4
  • Lille - Sevilla 0-0
  • Benfica - Bayern 0-4
  • Zenit - Juventus 0-1

Champions League LIVE BLOG

Zenit - Juventus 0-1 / Kulusevski deschide scorul în minutul 86, după o pasă a lui De Sciglio.
Benfica - Bayern 0-3 / Lewandowski își trece și el numele pe lista marcatorilor și nimic nu se mai poate întâmpla în acest meci.
Benfica - Bayern 0-2 / Everton și-a marcat în propria poartă în minutul 80 și victoria bavarezilor este la adăpost.
Man United - Atalanta 3-2 / Cristiano Ronaldo completează revenirea fantastică a "diavolilor". Lusitanul s-a înălțat superb la o centrare a lui Shaw și a plasat perfect cu capul, lângă bară.
Young Boys - Villarreal 1-2 / Elvețienii au redus din diferență prin Elia, care a înscris în minutul 77.
Man United - Atalanta 2-2 / Harry Maguire a restabilit egalitatea în minutul 75, marcând din interiorul careului cu un șut plasat, la o fază la care apărarea oaspeților s-a poziționat foarte prost.
Benfica - Bayern 0-1 / După 2 goluri anulate în urma intervențiilor VAR, bavarezii au deschis scorul pe Estadio Da Luz. Sane a executat perfect o lovitură liberă în minutul 70, iar portarul portughezilor nu a avut nicio șansă.
Chelsea - Malmo 4-0 / Jorginho reușește dubla, tot din penalty, în minutul 57.
Man United - Atalanta 1-2 / Marcus Rashford reduce din diferență în minutul 53 după o pasă genială a lui Bruno Fernandes. A fost golul cu numărul 300 marcat de Manchester United sub conducerea lui Solskjaer.
Chelsea - Malmo 3-0 / Londonezii continuă recitalul pe Stamford Bridge! Havertz a făcut 3-0 în minutul 48, din pasa lui Hudson-Odoi.
Rezultatele la pauză
  • Manchester United - Atalanta 0-2
  • Chelsea - Malmo 2-0
  • Young Boys - Villarreal 0-2
  • Lille - Sevilla 0-0
  • Benfica - Bayern 0-0
  • Zenit - Juventus 0-0
Man United - Atalanta 0-2 / Demiral majorează avantajul bergamascilor. Fundașul turc a marcat în minutul 28 cu o lovitură de cap în urma unui corner. Acesta a fost primul gol marcat pentru Atalanta de jucătorul împrumutat de la Juventus și primul reușit în carieră în Champions League.
Chelsea - Malmo 2-0 / Echipa lui Tuchel se desprinde pe tabelă în minutul 21, după ce Jorginho a transformat fără emoții un penalty scos de Lukaku. A fost al 35-lea penalty executat de Jorginho în carieră (exceptând execuțiile de la meciurile încheiate la lovituri de departajare), iar talianul a ratat doar de 5 ori.
Young Boys - Villarreal 0-2 / Gerard Moreno dublează avantajul oaspeților în minutul 16, cu o lovitură de cap foarte bine plasată.
Man United - Atalanta 0-1 / Italienii deschid scorul pe Old Trafford. Mario Pasalic marchează din apropierea porții la capătul unei faze de excepție reușită de echipa lui Gasperini.
Chelsea - Malmo 1-0 / Londonezii preiau repede avantajul prin golul marcat de Christensen din minutul 9. Danezul a marcat din voleu, după o centrare a colegului său din defensivă, Thiago Silva. Acesta a fost primul gol marcat de Christensen pentru Chelsea în cele 137 de partide jucate în toate competițiile.
Young Boys - Villarreal 0-1 / Echipa lui Unai Emery a deschis scorul în minutul 6, Yeremy Pino reluând cu capul în plasă o centrare foarte bună a lui Alfonso Pedraza. Atacantul iberic și-a făcut astfel cel mai frumos cadou, el împlinind astăzi 19 ani. Prin reușita sa, Pino a devenit cel mai tânăr jucător care marchează în Champions League în ziua propriei aniversări.
Au început ultimele 6 partide din prima parte a grupelor Champions League. Manchester United - Atalanta și Benfica - Bayern Munchen sunt cele mai importante partide care se dispută de la această oră.

Barcelona - Dinamo Kiev 1-0 și RB Salzburg - Wolfsburg 3-1

Salzburg - Wolfsburg 3-1 / Okafor a reușit dubla în minutul 77 și Salzburg e tot mai aproape de a 2-a victorie din acest sezon, în Champions League.
Salzburg - Wolfsburg 2-1 / Noah Okafor îi readuce pe austrieci în avantaj în minutul 65, după un șut plasat din interiorul careului.
Rezultate la pauză în primele meciuri ale zilei din Champions League
  • Barcelona - Dinamo Kiev 1-0
  • RB Salzburg - Wolfsburg 1-1
Barcelona - Dinamo Kiev 1-0 / Gerard Pique a deschis scorul pentru catalani în minutul 36, după un assist perfect al lui Jordi Alba. A fost al 16 gol marcat de Pique în Champions League în toată cariera, depășindu-l pe coechipierul său de la naționala Spaniei, Sergio Ramos, care are 15 goluri înscrise în competiția regină din fotbalul european.
Salzburg - Wolfsburg 1-1 / Lukas Nmecha a adus egalarea pentru Wolfsburg, înscriind după o lovitură de colț.
Salzburg - Wolfsburg 1-0 / Seara de Champions League a început în forță. RB Salzburg a deschis scorul încă din minutul 3 contra lui Wolfsburg. Karim Adeyemi, germanul cu origini române, a fost autorul golului. Astfel, tânărul atacant a ajuns la cota 3 în acest sezon de Champions League, după ce a reușit o dublă în partida cu Lille, din etapa precedentă.
Știrea inițială
Astăzi, într-unul dintre cele mai importante meciuri din a treia etapă a grupelor UEFA Champions League, Barcelona va încerca să obțină primele puncte din acest sezon al cupelor europene. Echipa lui Ronald Koeman va primi vizita celor de la Dinamo Kiev, de la ora 19:45.
Catalanii nu au niciun punct și niciun gol marcat după primele două etape ale celei mai importante competiții intercluburi, fiind învinși de Bayern și Benfica cu același scor, 0-3.
De cealaltă parte, echipa lui Mircea Lucescu a obținut un punct în partida cu portughezii de la Benfica, încheiată cu scorul de 0-0, fiind învinși în a doua rundă de Bayern, 5-0.
Cele două formații s-au mai înfruntat și în sezonul trecut în grupele Champions League, Barcelona impunându-se atunci în ambele meciuri, scor 2-1 pe Camp Nou, respectiv 0-4 în Ucraina.
În cealaltă partidă a grupei E, Bayern va juca pe terenul Benficăi, într-o partidă programată de la ora 22:00.

Poate Manchester United să provoace prima înfrângere a Atalantei în UCL?

Într-un alt meci tare al acestei seri, Manchester United va primi vizita celor de la Atalanta, de la ora 22:00. Echipa lui Cristiano Ronaldo este acum pe locul 3 în clasamentul grupei F, cu 3, în timp ce italienii sunt lideri, cu 4 puncte.
United a fost învinsă în prima etapă a grupelor Champions League de Young Boys, scor 2-1, reușind să se impună ulterior cu același scor în fața celor de la Villarreal. În Premier League, Manchester United a suferit o înfrângere neașteptată pe terenul lui Leicester și a ajuns la 3 meciuri consecutive fără succes în campionat, îndepărtându-se de principalele contracandidate în lupta pentru titlu: Chelsea, Liverpool și Manchester City.
Chiar dacă la nivel individual United are jucători de clasă mondială, jocul prestat de echipa lui Ole Gunnar Solskjaer lasă de dorit și deja se vorbește despre o criză profundă la clubul de pe Old Trafford. Zvonurile despre o eventuală demitere a antrenorului norvegian au apărut din nou pe tapet, deși conducerea pare să-i dea în continuare credit, dar dacă rezultatele vor continua să fie negative inevitabilul se va produce.
De cealaltă parte, Atalanta este neînvinsă în acest sezon al cupelor europene. Italienii antrenați de Gian Piero Gasperini au remizat, scor 2-2, cu Villarreal, și i-au învins cu 1-0 pe elvețienii de la Young Boys, având un parcurs bun și în Serie A. În primele 8 etape ale campionatului, Atalanta a cedat doar în duelurile cu Fiorentina (1-2) și AC Milan (2-3), fiind pe locul 6 al clasamentului, cu 14 puncte.
În celălalt meci al grupei F, Villarreal va juca în deplasare pe terenul celor de la Young Boys, de la aceeași oră, 22:00.

Duelurile serii de miercuri din UEFA Champions League

  • Barcelona - Dinamo Kiev
  • Salzburg - Wolfsburg
  • Benfica - Bayern
  • Chelsea - Malmo
  • Lille - Sevilla
  • Manchester United - Atalanta
  • Young Boys - Villarreal
  • Zenit - Juventus
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo