Manchester United a suferit o înfrângere neașteptată pe terenul lui Leicester și a ajuns la 3 meciuri consecutive fără succes în Premier League, îndepărtându-se de principalele contracandidate în lupta pentru titlu: Chelsea, Liverpool și Manchester City.

Rezumatul unui meci fabulos: Leicester – Manchester United 4-2 pentru "vulpile" lui Rodgers

Chiar dacă la nivel individual United are jucători de clasă mondială, jocul prestat de echipa lui Solskjaer lasă de dorit și deja se vorbește despre o criză profundă la clubul de pe Old Trafford. Zvonurile despre o eventuală demitere a antrenorului norvegian au apărut din nou pe tapet, deși conducerea pare să-i dea în continuare credit, dar dacă rezultatele vor continua să fie negative inevitabilul se produce.
Cupa Mondială FIFA
Reacții dure după Anglia 0-0 SUA! Southgate, criticat că nu l-a folosit pe cel mai talentat jucător
IERI LA 06:33
Citește și:

Gary Neville, atac fără menajamente la starurile lui Man United

Analiștii din Anglia încearcă să găsească motivele pentru care United nu reușește să performeze cu asemenea fotbaliști în lot și majoritatea consideră că problema este la antrenor. Gary Neville, expert Sky Sports, nu e neapărat de aceeași părere și susține că jucătorii sunt primii vinovați, taxând în special atitudinea acestora din meciul cu Leicester.
"Această echipă a lui Manchester United este foarte săracă în reacția de după golurile primite. Atunci când marchează, toți își umflă piepturile și ies în față. Dar după ce primesc un gol se comportă precum niște bebeluși, fiecare face ce vrea pe teren.
După pauză a avut loc o schimbare masivă. Performanța lui United în atac a fost constantă pe tot parcursul jocului, dar cu toate acestea, în apărarea lor din a doua repriză a avut o schimbare majoră. Au existat spații peste tot. Nu a existat intensitate, au mers pe teren, în special jucătorii din față, care cred că sunt mult mai valoroși decât ceea ce arată. Când mă uit la Liverpool și Manchester City, văd că jucătorii zburdă pe teren. Cei de la United erau foarte deconectați. A existat o rupere între cei 5 jucători de clasă mondială din atac și cei 5 din defensivă. United a devenit o unitate necompactă, pe care Leicester a găsit-o ușor de străpuns." a spus Gary Neville, citat de mirror.co.uk.
Pentru United urmează o perioadă infernală. Până la pauza internațională din noiembrie, echipa lui Solskjaer are de jucat o dublă de foc cu Atalanta, în Champions League, dar și 3 derby-uri în Premier League, cu Liverpool, Tottenham și Manchester City. De rezultatele acestor partide depinde practic restul sezonului pentru "diavoli": dacă rezultatele vor fi pozitive, Solskjaer va avea liniște și echipa va continua să lupte pentru principalele obiective; în caz contrar, United s-ar putea trezi cu un nou sezon ratat încă din fașă, ceea ce ar declanșa din nou nemulțumiri serioase din partea fanilor.
După primul meci cu Atalanta din acest calup extrem de dificil, care va avea loc miercuri seara, United va primi vizita lui Liverpool, duminică, 24 octombrie, meci care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player de la ora 18:30.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Premier League
Wayne Rooney a răspuns după interviului incendiar dat de Cristiano Ronaldo
19/11/2022 LA 07:25
Cupa Mondială FIFA
Fotbalistul pe care Gary Neville nu vrea să-l vadă la Campionatul Mondial! "Ne-ar putea costa scump"
07/11/2022 LA 09:38