Manchester City-Dortmund va fi o partidă specială pentru Giovanni Reyna. Mijlocașul ofensiv de numai 18 ani al germanilor a povestit în urmă cu câteva luni un episod care i-a marcat viața și care l-a avut ca personaj principal pe Kun Aguero.
Americanul a trăit o adevărată dramă în 2012, când fratele său Jack s-a stins din viață, fiind răpus de cancer. În perioada când boala acestuia era în faze terminală, Aguero era la primul său sezon în tricoul lui City și marca în ultima etapă celebrul gol din meciul cu QPR, care a adus primul titlu pe Etihad după 42 de ani.
MAN UNITED I-A GĂSIT ÎNLOCUITOR LUI CAVANI! UN FOST COLEG AL URUGUAYANULUI, DORIT PE OLD TRAFFORD
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM 3 ORE

Manchester City-Dortmund, prilej pentru Reyna să-i mulțumească lui Kun Aguero

Familia Reyna o susține pe Manchester City, deoarece tatăl lui Giovanni, Claudio Reyna, a jucat pentru "cetățeni" între 2003 și 2007. Giovanni Reyna a spus că acel gol marcat de Aguero i-a adus familiei sale o mare bucurie, într-o perioadă de maximă agonie din cauza situației fratelui său.
"Urlam de bucurie și dintr-o dată am auzit pe cineva gâfâind. Era Jack. El se rostogolea pe pământ și ne-am îngrijorat. Dar Jack a zâmbit și a început să râdă, sărbătorea golul. Mi-a oferit unul dintre cele mai fericite momente din viața mea.", a declarat Reyna în decembrie pentru The Players Tribune, citat de Marca.
Din nefericire, la doar câteva săptămâni după ce City a câștigat campionatul în 2012, fratele lui Gio a murit. Acum, la aproape 9 ani distanță, jucătorul Borussiei Dortmund are ocazia să-i mulțumească personal starului argentinian pentru gestul nobil pe care l-a făcut atunci.
Manchester City-Dortmund va fi marți seara, cu începere de la ora 22:00, iar cele mai importante evenimente de pe parcursul partidei le veți găsi în format LIVETEXT pe site-ul eurosport.ro.
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
26/09/2022 LA 14:38
Premier League
Cele două mari secrete ale formei lui Haaland! "Farfuria lui a fost mereu un munte de mâncare"
26/09/2022 LA 11:33