Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man United i-a găsit înlocuitor lui Cavani! Un fost coleg al uruguayanului, dorit pe Old Trafford

Nicu Savin

Publicat 05/04/2021 la 18:30 GMT+3

Manchester United se va despărți cel mai probabil de Edinson Cavani la finalul acestui sezon, iar oficialii "diavolilor" lucrează intens la găsirea unui înlocuitor. Cum Erling Haaland pare imposibil de adus din cauza costurilor uriașe, se pare că Solskjaer s-a oprit asupra unui alt atacant cu o cotă bună.

Edinson Cavani

Credit imagine: Getty Images

Manchester United l-a adus liber de contract pe Edinson Cavani în vara trecută, după ce uruguayanului nu i-a mai fost prelungit contractul cu PSG. Acesta nu s-a acomodat însă prea bine în Premier League și își dorește să plece la finele acestei stagiuni.
Evident, acest lucru îi va determina pe cei de la United să aducă un atacant în schimb, de preferat un număr 9 clasic. Erling Haaland ar fi fost soluția ideală, dar costurile unui asemenea transfer se pare că nu sunt accesibile niic măcar lui United. Borussia Dortmund i-a fixat un preț uriaș norvegianului, iar pretențiile acestuia sunt și ele foarte ridicate, astfel că oficialii de pe Old Traffod trebuie să găsească po variantă mai ieftină.

Manchester United îl dorește pe Icardi în locul lui Cavani

Potrivit Gazzetta dello Sport, Mauro Icardi ar fi jucătorul pe care United l-ar dori în locul lui Cavani. Atacantul aregentinian de 28 de ani mai are contract cu United până în 2024, dar viitorul său la clubul parizian este incert.
De la venirea lui Pochettino pe bancă, Icardi a jucat din ce în ce mai puțin, iar francezii vor încerca să-l transfere definitiv în vară pe Moise Kean, italianul împrumutat de la Everton având un sezon peste așteptări.
O eventuală ofertă de la Manchester United l-ar putea tenta pe Icardi, mai ales că la PSG are șanse mici să mai prindă primul "11" din sezonul viitor.
Manchester United își propune să lupte la titlu în Premier League în sezonul următor, astfel că Solskjaer are neapărată nevoie de un atacant de careu, întrucât ceilalți oameni ofensivi din lotul actual nu sunt niciunul potriviți pentru poziția de număr 9.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo