Manchester United l-a adus liber de contract pe Edinson Cavani în vara trecută, după ce uruguayanului nu i-a mai fost prelungit contractul cu PSG. Acesta nu s-a acomodat însă prea bine în Premier League și își dorește să plece la finele acestei stagiuni.
Evident, acest lucru îi va determina pe cei de la United să aducă un atacant în schimb, de preferat un număr 9 clasic. Erling Haaland ar fi fost soluția ideală, dar costurile unui asemenea transfer se pare că nu sunt accesibile niic măcar lui United. Borussia Dortmund i-a fixat un preț uriaș norvegianului, iar pretențiile acestuia sunt și ele foarte ridicate, astfel că oficialii de pe Old Traffod trebuie să găsească po variantă mai ieftină.

Manchester United îl dorește pe Icardi în locul lui Cavani

Cupa Mondială FIFA
Cavani, blamat de două legende ale fotbalului englez după ce a spart monitorul VAR! "E groaznic"
03/12/2022 LA 16:20
Potrivit Gazzetta dello Sport, Mauro Icardi ar fi jucătorul pe care United l-ar dori în locul lui Cavani. Atacantul aregentinian de 28 de ani mai are contract cu United până în 2024, dar viitorul său la clubul parizian este incert.
De la venirea lui Pochettino pe bancă, Icardi a jucat din ce în ce mai puțin, iar francezii vor încerca să-l transfere definitiv în vară pe Moise Kean, italianul împrumutat de la Everton având un sezon peste așteptări.
O eventuală ofertă de la Manchester United l-ar putea tenta pe Icardi, mai ales că la PSG are șanse mici să mai prindă primul "11" din sezonul viitor.
Manchester United își propune să lupte la titlu în Premier League în sezonul următor, astfel că Solskjaer are neapărată nevoie de un atacant de careu, întrucât ceilalți oameni ofensivi din lotul actual nu sunt niciunul potriviți pentru poziția de număr 9.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Cupa Mondială FIFA
Cavani a cedat nervos după eliminarea de la Cupa Mondială! Atacantul a spart monitorul de la VAR
02/12/2022 LA 20:05
Cupa Mondială FIFA
Atmosferă dezolantă în presa din Uruguay după eliminarea de la Cupa Mondială! "Visul s-a încheiat"
02/12/2022 LA 18:42