Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tatăl lui Cavani confirmă plecarea uruguayanului de la United: ”Nu se simte confortabil în Anglia!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 10/03/2021 la 19:53 GMT+2

Tatăl lui Edinson Cavani a afirmat că fiul său va pleca de la Manchester United în această vară.

Edinson Cavani of Manchester United during the Premier League match between Leicester City and Manchester United at The King Power Stadium

Credit imagine: Getty Images

”Fiul meu nu se simte confortabil în Anglia și vrea să fie din nou aproape de familie. Edinson va juca în America de Sud”, a declarat tatăl lui Cavani, Luis.
”Vreau ca Edinson să joace la o echipă care se luptă pentru ceva important. Edinson a avut multe conversații cu vicepreședintele celor de la Boca Juniors, Juan Roman Riquelme și ar vrea să joace la Boca”, a adăugat el.
A fost mereu sedus de ideea de a juca la Boca Juniors. Până la jumătatea anului, se va întoarce în America de Sud. Nu mai vrea să continue în Anglia, vrea să se întoarcă

Cavani, un transfer inspirat pentru Manchester United

Edinson Cavani a ajuns la Manchester United în luna octombrie, liber de contract după despărțirea de PSG. Starul uruguayan, în trecut la Palermo și Napoli, a semnat cu "diavolii" până în vară și are posibilitatea să-și prelungească înțelegerea pe încă un sezon.
Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United, a declarat, în urma afirmațiilor lui Luis Cavani, că situația uruguayanului nu este încă decisă și o hotărâre se va lua la sfârșitul sezonului.
Deși Cavani s-a adaptat foarte repede în Premier League, reușind să înscrie 7 goluri în 25 de apariții, uruguayanul nu pare tentat să continue pe Old Trafford.
Veteranul lui Manchester United a început numai 11 partide ca titular, iar Ole Gunnar Solskjaer are alternative pe faza ofensivă. Managerul "diavolilor" se mai poate baza în atac pe Marcus Rasfhord, Anthony Martial și Mason Greenwood.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo