Edinson Cavani a ajuns la Manchester United în luna octombrie, liber de contract după despărțirea de PSG. Starul uruguayan, în trecut la Palermo și Napoli, a semnat cu "diavolii" până în vară și are posibilitatea să-și prelungească înțelegerea pe încă un sezon. Totuși, presa din Argentina anunță că această ipoteză are șanse mici să se materializeze.
Potrivit Ole, Cavani își dorește să plece de la United la finalul sezonului, pentru a se alătura celor de la Boca Juniors. Atacantul uruguayan a visat încă de mic să ajungă la legendarul club din Argentina și i-ar plăcea să-și încheie cariera acolo.
Boca s-a mai interesat de serviciile lui Cavani și în trecut, iar atacantul de 34 de ani i-a promis președintelui clubului, Juan Roman Riquelme, că va accepta oferta în viitor.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48

Cavani vrea să plece de la Manchester United la finalul sezonului! Boca Juniors, viitoarea destinație

Jurnaliștii argentinieni susțin că Edinson Cavani a luat deja legătura cu oficialii de la Boca Juniors și i-a întrebat cum va arăta lotul din sezonul viitor și dacă vor beneficia de resursele necesare ca să lupte pentru Copa Libertadores.
De notat că reprezentanții lui Cavani nu văd vreo problemă în contextul despărții de Manchester United la vară, ținând cont că clauza de prelungire a contractului nu este obligatorie.
Deși Cavani s-a adaptat foarte repede în Premier League, reușind să înscrie 7 goluri în 25 de apariții, uruguayanul nu pare tentat să continue pe Old Trafford.
Veteranul lui Manchester United a început numai 11 partide ca titular, iar Ole Gunnar Solskjaer are alternative pe faza ofensivă. Managerul "diavolilor" se mai poate baza în atac pe Marcus Rasfhord, Anthony Martial și Mason Greenwood.

Cavani, dispus să-și micșoreze salariul ca să semneze cu Boca Juniors, după despărțirea de Manchester United

Potrivit Ole, Cavani ar fi dispus să-și reducă semnificativ salariul, în cazul în care va semna cu Boca Juniors. Uruguayanul își dorește un contract pe 3 ani, în urma căruia să câștige o sumă pe care o încasează într-un singur sezon la United.
"Cavani este pregătit să revină în America de Sud, la Boca Juniors. Dacă nu va apărea ceva neprevăzut, Cavani va semna", a spus un membru din anturajul lui Cavani, potrivit Ole.
De-a lungul carierei, Cavani a jucat pentru Danubio, Palermo, Napoli și PSG, înainte să semneze cu Manchester United.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11