PSG are o misiune foarte grea în încercarea de a ajunge pentru a 2-a oară consecutiv în finala UEFA Champions League. Parizienii au pierdut cu Manchaster City pe teren prorpiu, scor 2-1, și au nevoie de un meci mare la retur pentr a juca din nou cu trofeul pe masă.
După partida de Parc de Princes, Neymar a declarat că PSG a pierdut doar o bătălie, nu întreg războiul și s-a arătat foarte încrezător că lucrurile se pot întoarce.

Manchester City - PSG | Neymar, mesaj "războinic" înaintea meciului de pe Etihad

Cupa Mondială FIFA
Fanii de la Mondial, induși în eroare de "Fake Neymar", omul care seamănă leit cu starul Selecao
ACUM 8 ORE
Acum, cu numai o zi înaintea meciului decisiv de la Manchester, atacantul brazilian a făcut o nouă serie de declarații "războinice", subliniind că este dispus la orice sacrificiu pentru a-și ajuta echipa să meargă în finala de la Istanbul.
"Fiecare fan al lui PSG trebuie să creadă în noi. Am avut un prim meci dificil, dar trebuie să avem încredere. Nu contează ce spun statisticile despre șansele noastre de a câștiga.
Eu voi fi în prima linie, voi primul războinic care va intra în luptă pentru echipă. Voi da tot ce am mai bun pentru a ne califica în finală, indiferent ce se va întâmpla. Chiar și dacă va fi nevoie să mor pe teren.", a declarat Neymar pentru site-ul oficial al parizienilor.
Alături de Neymar, PSG se va putea baza și pe Kylian Mbappe. Atcantul francez a lipsit din meciul cu Lens de sâmbătă din cauza unei accidentări, dar va face deplasarea la Manchester și va fi cel mai probabil titular.
Manchester City - PSG va fi mâine seară, începând cu ora 22:00, iar cele mai importante aspecte de pe parcursul partidei de pe Etihad le veți găsi în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Tite a oferit ultimele detalii despre starea lui Neymar și Danilo, ambii accidentați
IERI LA 15:08
Cupa Mondială FIFA
Neymar le-a arătat fanilor cum arată glezna sa, după accidentarea suferită în meciul cu Serbia
26/11/2022 LA 19:46