PSG are o misiune foarte grea în încercarea de a ajunge pentru a 2-a oară consecutiv în finala UEFA Champions League. Parizienii au pierdut cu Manchaster City pe teren prorpiu, scor 2-1, și au nevoie de un meci mare la retur pentr a juca din nou cu trofeul pe masă.
După partida de Parc de Princes, Neymar a declarat că PSG a pierdut doar o bătălie, nu întreg războiul și s-a arătat foarte încrezător că lucrurile se pot întoarce.

Manchester City - PSG | Neymar, mesaj "războinic" înaintea meciului de pe Etihad

Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
ACUM 11 ORE
Acum, cu numai o zi înaintea meciului decisiv de la Manchester, atacantul brazilian a făcut o nouă serie de declarații "războinice", subliniind că este dispus la orice sacrificiu pentru a-și ajuta echipa să meargă în finala de la Istanbul.
"Fiecare fan al lui PSG trebuie să creadă în noi. Am avut un prim meci dificil, dar trebuie să avem încredere. Nu contează ce spun statisticile despre șansele noastre de a câștiga.
Eu voi fi în prima linie, voi primul războinic care va intra în luptă pentru echipă. Voi da tot ce am mai bun pentru a ne califica în finală, indiferent ce se va întâmpla. Chiar și dacă va fi nevoie să mor pe teren.", a declarat Neymar pentru site-ul oficial al parizienilor.
Alături de Neymar, PSG se va putea baza și pe Kylian Mbappe. Atcantul francez a lipsit din meciul cu Lens de sâmbătă din cauza unei accidentări, dar va face deplasarea la Manchester și va fi cel mai probabil titular.
Manchester City - PSG va fi mâine seară, începând cu ora 22:00, iar cele mai importante aspecte de pe parcursul partidei de pe Etihad le veți găsi în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
IERI LA 04:36
Ligue 1
Messi, mină de aur pentru PSG. E aproape neverosimil cât a câștigat clubul într-o lună
17/09/2021 LA 09:00