Manchester City a câștigat aseară cu 2-1 în fața Borussiei Dortmund, dar arbitrul român Ovidiu Hațegan a ieșit în evidență într-un mod negativ după ce a luat mai multe decizii controversate împotriva galben-negrilor. Asistenții lui Hațegan la acest meci au fost Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, iar arbitrul de rezerva a fost Istvan Kovacs.
Scene de-a dreptul incredibile au fost surprinse pe tunel la meciul Manchester City – Borussia Dortmund. La finalul partidei, Octavian Șovre a fost surprins oprindu-l și cerându-i un autograf starului dorit de toate superputerile Europei, Erling Haaland, pe tunelul care duce la vestiarele de pe Etihad Stadium. Pep Guardiola a comentat pe marginea acestui episod.

Ce a spus Pep Guardiola după ce Octavian Șovre i-a cerut lui Haaland un autograf

Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13
"Mi-au spus, dar eu nu am văzut faza. Poate este fan al lui Haaland. Dacă este fanul lui, iar Haaland era aici, de ce nu? Arbitrii au fost excepționali. Nu a fost o problemă cu jocul. A fost penalty, iar după ce au verificat cu VAR au realizat că nu era. În ceea ce privește acțiunea lui Bellingham, piciorul era mai sus decât trebuia. Arbitrii și tușierii au avut dreptate. Poate autograful a fost pentru fiul sau fiica lui, nu știu. Nu am mai văzut așa ceva până acun, dar s-a întâmplat. Au făcut o treabă bună, așa că nu s-a întâmplat nimic", a spus Guardiola la finalul meciului, potrivit de The Independent.
Asistentul lui Hațegan a fost pus la zid în presa din toată lumea din cauza acestui gest. În plus, doi fotbaliști englezi, Owen Hargreaves și Joleon Lescott, l-au criticat aspru pe Șovre: "Au avut o prima repriză dificilă și au luat foarte multe decizii greșite. Poți fi un fan, însa nu poți face asta în fața celorlalți jucători, pur și simplu e greșit. Niciodată nu există un moment potrivit pentru asta, nu este de bun augur pentru arbitri. Este un lucru copilăresc", au spus cei doi pentru BT Sport.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49