Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nu au arătat ca o echipă de top! M-au dezamăgit total!" Verdict dur al unui fost jucător de la Real Madrid

Bianca Dumitru

Publicat 16/02/2022 la 13:38 GMT+2

Real Madrid a fost învinsă în prelungiri de PSG, scor 1-0, în manșa tur a optimilor Champions League. După meci, un fost jucător al "galacticilor", Predrag Mijatovic, a analizat prestația jucătorilor lui Carlo Ancelotti, arătându-se pesimist cu privire la șansele ibericilor de a accede în sferturile de finală ale competiției.

PARIS, FRANCE - FEBRUARY 15: Lionel Messi of Paris Saint-Germain in action with Eder Militao of Real Madrid during the UEFA Champions League Round Of Sixteen Leg One match between Paris Saint-Germain and Real Madrid at Parc des Princes on February 15, 202

Credit imagine: Getty Images

PSG a câștigat in extremis duelul cu Real Madrid, scor 1-0, prin golul marcat de Kylian Mbappe în minutul 90+4, la capătul unei acțiuni personale în care a trecut de Eder Militao și Lucas Vazquez.
Predrag Mijatovic a analizat prestația jucătorilor lui Carlo Ancelotti. Fostul jucător al celor de la Real Madrid a vorbit pentru El Larguero despre jocul "galacticilor", pe care i-a caracterizat drept o echipă lentă și fără personalitate, și a spus că a fost dezamăgit de ceea ce a văzut în cele 90 de minute.
"Inițial am avut o senzație bună, am crezut că Madridul își va recupera stilul într-un joc important. Dar după ce am văzut pe teren, tot optimismul meu s-a prăbușit. Madridul m-a dezamăgit în toate privințele. Am văzut o echipă lentă, fără personalitate. Sunt foarte îngrijorat.
Dacă în 90 de minute, cu lotul pe care îl au, nu sunt capabili să înscrie... Imaginați-vă cum suntem toți suporterii. Fiecare echipă poate avea o noapte proastă, câteva minute în care nu e bine. Dar 90?! În niciun moment nu am avut senzația că Madridul ar putea face mai mult decât să piardă.
Orice este posibil, al doilea joc se poate câștiga, dar trebuie să ținem cont și de faptul că Mendy și Casemiro nu vor juca, trebuie să vedem cum va fi și Benzema. Trebuie să se îmbunătățească foarte mult performanța echipei, mai ales a lui Vinicius, de la care noi toți ne așteptam la mult mai mult", a spus Mijatovic, citat de Mundo Deportivo.
În ceea ce privește meciul retur, care va avea loc în Spania peste 3 săptămâni, fostul fotbalist în vârstă de 53 de ani s-a arătat îngrijorat, precizând că Ancelotti ar trebui să fie îngrijorat de modul în care a arătat echipa pe Parc des Princes.
"Îmi imaginez că Ancelotti trebuie să fie foarte îngrijorat. Dar trebuie să caute soluții. Și nu poate juca mai rău decât acum. Toți trebuie să se îmbunătățească... Din fericire, am văzut un Courtois uriaș.
Echipa trebuie, însă, să se pregătească bine pentru manșa secundă, indiferent de tot ce le stă împotrivă. Sper ca Madridul să facă un joc bun și să lase o imagine frumoasă pentru că în seara asta nu au arătat ca o echipă de top. Și asta mă îngrijorează mult", a conchis muntenegreanul.
Citește și:

"Am suferit! Trebuie să fim mai buni acasă"

La finalul partidei din manșa tur a optimilor Champions League, Ancelotti a admis că echipa sa a fost pusă "la colț" de PSG, deși a ținut să precizeze că, în majoritatea timpului, defensiva blanco a arătat destul de bine.
"Am decis să nu facem un presing foarte sus, să păstrăm o parte din jucători în jumătatea noastră. Ne-am apărat bine, dar la jocul cu mingea am avut mai multe probleme decât de obicei. Am suferit, nu am fost suficient de agresivi, am ratat multe pase, iar asta ne-a împiedicat să ieșim din presiunea pusă de PSG", a spus tehnicianul.
Benzema a evoluat pentru prima oară după accidentarea cu Elche, iar la începutul partidei a fost surprins de camerele RMC Sport când îi transmițea lui Mbappe că nu a trecut total peste problemele medicale. Ancelotti nu crede că acesta a fost motivul pentru prestația ștearsă a golgheterului, ci lipsa de susținere din partea coechipierilor.
"Benzema nu a avut nicio problemă fizică, problema a fost că nu a avut mingea. În prima manșă, PSG a fost echipa mai bună, iar acum noi trebuie să fim mai buni acasă. Nu mai trebuie să ne facem griji pentru golurile marcate în deplasare. PSG are un mic avantaj, dar eu sper că nu va fi suficient. Este doar prima parte a dublei confruntări", a adăugat Ancelotti.
Returul dintre Real Madrid și PSG este programat pe 9 martie, pe Santiago Bernabeu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo