Meciul din UEFA Champions League, dintre PSG și Başakşehir, a fost întrerupt marți seară în minutul 14 și a fost reluat în această seară, de la ora 19:55, dar cu o altă brigadă de arbitri. Partida nu s-a mai reluat după ce Sebastian Colțescu i s-a adresat lui Ovidiu Hațegan folosind cuvântul "negru" atunci când s-a referit la una dintre persoanele din staff-ul echipei din Turcia.
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952233.jpg
Mai mult, în această seară, suporterii campioanei Franței, Paris Saint-Germain, au pus la cale un plan pentru a-și arăta susținerea pentru antrenorul secund al adversarilor, Pierre Webo, după evenimentele de la meciul dintre PSG și Bașakșehir, unde arbitrul Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism pentru că l-ar fi descris pe Pierre Webo drept "negru".
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM O ZI

Pierre Webo, val de susținere pe rețelele de socializare

Fanii lui PSG au afișat în tribune mesaje de susținere pentru Pierre Webo, în timp ce jucătorii francezi au apărut pe teren cu echipamente pe care aveau inscripționate mesajul "No to racism". "Îl susținem pe domnul Webo... Mândrii de jucători... împotriva rasismului", a fost mesajul fanilor francezi. Mai jos, ei au afișat un alt banner cu sloganul "Parisul unit împotriva rasismului".
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952232.jpg
Imediat după ce meciul a fost întrerupt aseară, iar cele două echipe au părăsit terenul, UEFA a convocat rapid o ședință pentru a lămuri situația și pentru a lua o decizie privind reluarea partidei. Jucătorii lui Bașakșehir au hotărât să nu mai intre pe teren, anunțul fiind făcut pe contul oficial de Twitter: "Jucătorii noștri au luat decizia de a NU reveni pe teren după ce "secundul" Pierre Webo a fost victima unei reacții rasiste a arbitrului de rezervă".
Ligue 1
Pochettino a scăpat ieftin. Incredibil ce a putut să-i facă Messi lui Guardiola când l-a schimbat
IERI LA 15:06
Ligue 1
"Mă simt ciudat să-l văd cu alt tricou!" Reacția lui Iniesta după despărțirea lui Messi de Barcelona
IERI LA 13:37