Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a lui Jesse Lingard după gafa din finalul meciului cu Young Boys: "Mă doare"

Bianca Dumitru

Publicat 16/09/2021 la 07:27 GMT+3

Manchester United a debutat cu o înfrângere în noul sezon al grupelor Champions League. La aproape 24 de ore după meci, Jesse Lingard, cel care a greșit la al doilea gol al elvețienilor de la Young Boys, a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram.

Jesse Lingard

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a fost învinsă de Young Boys, scor 2-1, în prima etapă a grupelor Champions League. Golul decisiv a fost marcat în prelungiri, după o gafă a lui Jesse Lingard, a cărui pasă în spate a ajuns la Siebatcheu, care a adus victoria echipei sale.
La aproape 24 de ore de la meci, fotbalistul lui Manchester United a oferit o reacție pe rețelele de socializare. Lingard a declarat că este supărat pentru rolul pe care l-a avut în eșecul din Champions League și le-a promis fanilor că echipa va arăta mai bine duminică, în partida de pe terenul celor de la West Ham, din a cincea etapă a Premier League.
"Ce s-a întâmplat seara trecută (n.r. marți seară) mă doare. De fiecare dată când îmbrac tricoul lui United, sper că oamenii înțeleg ce înseamnă pentru mine. Ies mereu pe teren dorindu-mi să fac tot ce este mai bun pentru club, pentru echipă și mai ales pentru fani.
Sunt supărat pentru rolul meu în înfrângere. Nu vreau niciodată să pierd vreun joc, dar greșelile se întâmplă în fotbal și acum continuăm să mergem înainte împreună. Ne vom ridica cu toții și abia aștept meciul de duminică", a scris Jesse Lingard pe contul său de Instagram.
Postarea a adunat aproape 900.000 de aprecieri în 10 ore, colegii de la United grăbindu-se să-l consoleze pe Lingard și să-l asigure că nu sunt supărați pe el.
Postarea lui Jesse Lingard

Ce se întâmplă cu Solskjaer după înfrângerea din Champions League

După meciul cu Young Boys, Ole Gunnar Solskjaer a fost puternic criticat în spațiul public, după ce a ales să-i scoată de pe teren pe Ronaldo, Sancho, van de Beek, Fernandes și Fred.
Mai mult, Jason Cundy, fostul fundaș al lui Chelsea și Tottenham, este convins că norvegianul nu mai poate continua pe banca lui Manchester United și îi sfătuiște pe șefii de pe Old Trafford să-l înlocuiască de urgență cu Antonio Conte, liber de contract după plecarea de la Inter:
"Ce a făcut în meciul cu Young Boys arată că e cu totul lipsit de idei. Acea evoluție, forma echipei, au rămas în 10, ok, dar hai să fim serioși... Au ajuns să se apere cu 5 pe linia de fund și el nu a schimbat nimic. Erau dominați pe linia de mijloc. Săracii Fred, Pogba și Fernandes...
United a primit ce a meritat, iar Solskjaer a demonstrat din nou ce știe. E adevărat că meciul s-a schimbat după acel cartonaș roșu, dar asta nu înseamnă că trebuie să îngenunchezi în fața adversarilor. A fost un dezastru de amploare. Eu personal l-aș demite în secunda 2. Știm foarte bine ce urmează", a spus Cundy.
Următorul meci al lui Manchester United este programat duminică, de la ora 16:00, pe terenul celor de la West Ham. În Champions League, pentru echipa lui Solskjaer urmează duelul cu Villarreal, care se va disputa pe Old Trafford, pe 29 septembrie, de la ora 22:00.
Program Premier League, etapa a cincea
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo