În această seară va avea loc manșa tur a celei de-a 2-a semifinale din UEFA Champions League. PSG și Mancehster City se vor înfrunta pe Parc De Princes într-un meci care se anunță deosebit de spectaculos.
Pep Guardiola a fost savuros la coferința de presă premergătoare partidei, vorbind la superlativ despre forța adversarului: "Nu există strategii defensive care să-i oprească. Sunt prea buni. Am încercat să dorm bine azi-noapte și am dormit bine doar când nu mă gândeam la ei."

PSG-Manchester City | Pep Guardiola: "Vreau să fim noi înșine"

Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM O ORĂ
Antrenorul "cetățenilor" a vorbit despre strategia pe care o va aplica în meciul de la Paris, spunând că jucătorii săi tebuie să-și impună propriul joc, deoarece adversarul este mult prea puternic pentru a fi altfel răpus.
"Au de toate. Singura modalitate de a-i opri este să-ți impui jocul. Au multe arme. Sunt obișnuiți să joace contra unor echipe care stau în apărare timp de 90 de minute. Cel mai bun lucru contra lor este să ai mingea. Vom încerca să le oprim contraatacurile, pentru că ei au o calitate deosebită cu Kylian Mbappe, Neymar sau Angel Di Maria. Cu cât vom fi mai aproape de ceea ce jucăm de obicei, cu atât vom avea mai multe șanse să trecem mai departe.
Nu trebuie să ne gândim la adversar, este vorba despre ceea ce facem noi. Vreau să fim noi înșine. Aceasta este dorința mea.", a declarat Guardiola, citat de Daily Sport.
Manchester City a câștigat deja Cupa Ligii Angliei în acest sezon, iar în Premier League este doar o chestiune de timp până când va deveni matematic campioană. Totuși, marea dorință a fanilor de pe Etihad este cucerirea Champions League, acesta fiind obiectivul major pentru care Guardiola a fost adus la echipă în 2016.
PSG-Mancehster City va fi în acestă seară, începând cu ora 22:00, iar cele mai importante aspecte ale confruntării de pa Parc De Princes le veți găsi în format LIVE BLOG pe site-ul eurosport.ro.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15